Startpagina Webshop Prijsoverzicht Foto's nabestellen Algemene voorwaarden Contact Nieuwsbrieven

Bedrijfsfilm maken

Promotievideo gemeenteraadsverkiezingen 2018

Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur staan wij weer voor u klaar om voor de promotie van uw partij en/of kandidaat gemeenteraadsleden een effectieve promotiefilm te maken.

Denk bijvoorbeeld aan diverse korte filmpjes die u kunt gebruiken op sociale media zodat u regelmatig met iets nieuws kunt komen of een bepaald publiek aan wilt spreken. Natuurlijk kunnen we ook één promotiefilm maken of een combinatie van beiden. Of wellicht heeft u zelf al een concept in gedachten. Graag denken wij met u mee over de vormgeving.

Vanzelfsprekend staat kwaliteit bij ons voorop. Dat betekent dat wij voor u een professionele film maken waarin de boodschap goed naar voren komt. U vertelt uw boodschap en samen bedenken we hoe dit het beste vorm gegeven kan worden in een filmpje, om een optimaal resultaat te bereiken.

demovideo gemeenteraadsverkiezingen

Videocampagne (nieuw)

Speciaal voor uw onderneming hebben we iets nieuws bedacht. We gaan voor uw bedrijf een videocampagne maken. Dat betekent dat we een jaar lang iedere maand (dus 12 maanden) een kort filmpje maken over een product, over een activiteit die u gaat ondernemen, over het bestelproces of over de service die u verleent. Zo bent u een jaar lang verzekerd van reclame, aandacht en goede interactie op sociale media en internet in het algemeen. Wij bieden deze videocampagne als nieuw product aan voor € 600,-. Iets voor uw onderneming? Neem snel contact met ons op. Klik hier voor een demo.

Bedrijfsvideo is de toekomst

Wij kunnen voor u een mooie bedrijfsfilm maken. Maar ook een betaalbare reclamefilm of promotiefilm voor uw bedrijf, instelling of vereniging. Ook voor ZZP'ers en kleine bedrijven maken wij bedrijfsfilms. Met een vooraf afgesproken prijs komt u nooit voor verrassingen. Samen met u werken we aan een script. Dat werken we uit en dat leidt uiteindelijk tot een resultaat waar nog aan geschaaft kan worden. Voordat wij met een reportage beginnen verdiepen we ons echt in de klant en zijn behoefte waardoor we filmpjes maken die uiteindelijk veel resultaat opleveren.

Ook kunnen wij voor u de publicatie verzorgen voor uw website of u in ieder geval de gegevens daarvoor aanleveren. Er zijn diverse mogelijkheden om uw boodschap door middel van een bedrijfsfilm te uiten.

Ook voor uw website maken wij een mooie VR- of 360° video

Waarom een bedrijfsfilm

Waarom zou u een bedrijfsfilm laten maken? Daar zijn een aantal redenen voor te geven.

  • Het gebruik van video onder internetgebruikers neemt nog steeds toe. De helft van de zoekopdrachten is gerelateerd aan video.

  • Met een bedrijfsvideo scoor je hoger in de zoekresultaten van Google.

  • Je kunt een bedrijfsfilm breed inzetten op sociale media, maar ook op een beurs en op de website.

  • De klant krijgt meteen een veel beter beeld van u en uw bedrijf.

  • Beelden trekken meer aandacht dan een stuk tekst en zijn voor veel mensen ook begrijpelijker.

  • Een film of foto wordt vaker gedeeld op sociale media dan tekst. Ook het aantal likes is veel groter.

  • De hiervoor genoemde punten zorgen voor een hogere merkwaarde. Meer mensen zijn bekend met je bedrijf en dus krijg je meer bezoekers op de website.

  • Met een bedrijfsfilm heb je sterker contact met je klanten. Je spreekt ze direct aan wat stimuleert tot actie om een volgende stap te nemen.

  • Al met al zorgt de promotie middels een bedrijfsfilm dus voor meer omzet.

Kosten bedrijfsfilm

Omdat we niet met een vast concept werken zijn we erg flexibel. Zo kunnen we bijvoorbeeld meerdere videoboodschappen opnemen die u vaker gebruikt. Iedere videoboodschap met zijn eigen uitstraling natuurlijk. Heel veel onderwerpen in een film stoppen heeft ook weinig zin. Korte krachtige videoboodschappen blijven veel beter hangen bij de (potentiële) klant.

ZZP bedrijfsfilm promotieactie

Speciaal voor de ZZP'er, het eenmansbedrijf, de kleine zelfstandige en het MKB hebben wij een promotieactie waarbij we een voorlichtingsfilm maken van uw bedrijf die u kunt gebruiken voor uw website, maar ook voor sociale media. Daarnaast maken wij in onze studio een profielfoto van u en uw medewerkers en een mooie foto voor de bedrijfsbus of voor het bedrijfspand. Vanzelfsprekend zullen wij u op basis van ruime ervaring adviseren in de aanpak van dit alles en onze ideeën met uw delen. Al vanaf € 95,- maken wij een mooie videoboodschap voor uw bedrijf!

Hoe pakken we het aan?
Bel ons op en wij komen langs om de mogelijkheden van bedrijfspromotie met u te bespreken. Op basis daarvan zullen wij u adviseren voor een bepaalde insteek. Daarna gaan we de film maken en afwerken en kunt u hem gaan inzetten.

Klik op een categorie om verder te gaan

Voorlichting

Wij maken voor u ook een mooi filmpje waarin u uw doelstellingen snel en helder uiteen kunt zetten voor een breed publiek. Het filmpje kan ingezet worden op sociale media maar bijvoorbeeld ook op de lokale of regionale televisie. Informeer naar de mogelijkheden........ kijk verder

1-minuutfilm

In één minuut kun je meer laten zien dan je op een paar A4'tjes kunt typen. Daarom is een 1-minuutfilmpje bij uitstek het middel om via internet, op je eigen website of via facebook je dienst aan te prijzen....... kijk verder

Promotiefilm

Met een promotiefilm van uw bedrijf ziet de klant meteeen wie u bent en wat u doet. Geen gedoe met peperdure folders of huis aan huis reclame. Gewoon rechtstreeks in bewegend beeld en geluid via de digitale media richt u zich tot uw potentiële klanten met een effectieve reclamecampagne....... kijk verder

Commercieel nieuwsitem

Via de lokale omroepen is er steeds meer mogelijk op het gebied van reclame. Een mooie tussenvorm is een commercieel nieuwsitem waarbij u bedrijf en uw bezigheden mooi in beeld worden gebracht in het kader van een activiteit. Wij kunnen een mooi item voor u samenstellen............ kijk verder

Voice4media

Voor hulp bij de redactie van uw website, personeelsblad, voice-over teksten voor reclame- of promotiefilmpjes. Wij helpen u graag waar het gaat om geschreven of gesproken woord.

Voorlichtingsfilm

1-minuutfilm

Promotiefilm

Commercieel item

Beamer te huur

Heeft u een feestje of een presentatie en heeft u een beamer nodig. Bij ons kunt u voor een redelijke prijs een HD-beamer huren voor één dag of voor meerdere dagen.