Registratie concert of uitvoering

U bent hier: Startpagina

Complete videoregistraties

Wij maken voor u een complete videoregistratie van toneel, opera, dans, (klassieke) concerten en andere podiumkunsten. Met meerdere camera's en aparte geluidsregistratie leggen wij de uitvoering perfect en professioneel voor u vast. Wij richten ons ook en vooral op de lokale verenigingen en gezelschappen want die blijven vaak onderbelicht terwijl er veel talent huist onder lokale toneelverenigingen, harmonieën, bandjes en zangkoren. Waar mogelijk bieden we ze zelfs een podium via ons (nieuws)platform DeltaLimburg.nl

Alle artiesten en beoefenaren van podiumkunst kunnen bij ons terecht. Van amateur tot (semi-) professionals en van zangkoor, symfonieorkest, theatergezelschap, dansgroep, band tot zelfs de school met de jaarlijkse schoolmusical maken wij een professionele videoregistratie van de uitvoering.

Professionele opnamen van uw concert

Wij maken een prachtige opname van uw concert of uitvoering. Met verschillende camera's en een aparte geluidsregistratie leggen wij alles vast zodat u er later nog van kunt genieten. Natuurlijk kunt u het ook gebruiken als promotiemateriaal van uw orkest, band, harmonie, duo, trio enzovoort op sociale media of voor op uw website.

Een mooie trailer voor de promotie

Natuurlijk bereiden wij ons uitgebreid voor op de finale uitvoering en maken we voor u een indrukwekkende trailer die u vervolgens weer kunt gebruiken voor de promotie van de uitvoering. Kortom een professionele aanpak, in beeld en geluid, ook voor de uitvoering bij u in het dorp.

Bonte avond of optreden zangkoor

Wij maken een mooie registratie van de bonte avond en van het optreden van jullie zangkoor met natuurlijk ook een perfecte geluidsregistratie zodat het later allemaal ook goed te verstaan is. Met meerdere camera's maken wij een dynamische registratie van het concert. En natuurlijk kunnen wij u de DVD's leveren die u vervolgens weer kunt verkopen zodat de videoregistratie u uiteindelijk geld geld oplevert..

Jubileumconcert van de harmonie

Ook het jubileumconcert van de harmonie nemen wij mooi voor u op. Het is toch zonde als je naderhand moet zeggen "het was mooi" maar je hebt er helemaal niets van vast laten leggen.

Prachtige close-ups en alles haarscherp

Voor een dynamische registratie werken wij met meerdere camera's en natuurlijk nemen we het geluid apart op zodat je achteraf kunt genieten van een prachtig resultaat.

Promotiemateriaal voor sociale media en website

Steeds meer muziekensembles, muzikanten en bands laten hun optredens vastleggen voor het eigen archief. Maar ook om te gebruiken als promotiemateriaal voor sociale media zoals Youtube, Facebook, Vimeo en voor op de eigen website.

Onze werkwijze

Wij nemen de uitvoering op met twee tot vier camera's. Daarnaast plaatsen we zaak nog een aantal kleine camera's op het podium. Voor het geluid kunnen we "inprikken" op de audio van de uitvoering maar we kunnen het ook zelf opnemen. Afhankelijk van de uitvoering bezoeken we graag een of meer repetities en natuurlijk de generale repetitie. Op die manier voorkomen we verrassingen en komen we tot het beste resultaat.

Kwaliteit staat voorop

Wij nemen de uitvoering op in Full HD. Ook kunnen we 4K opnamen maken van de uitvoering. De eindmontage van de uitvoering kan op DVD worden aangeleverd maar ook in HD op een USB stick. Behalve een complete registratie van een concert kunnen we de individuele nummers die zijn gespeeld ook als losse bestanden aanleveren.

De afwerking

Na afloop van de uitvoering of het concert gaan wij aan de slag met de montage. Wij maken een complete montage van de uitvoering maar wij kunnen ook een samenvatting maken. Ook is het mogelijk individuele nummers apart te monteren zodat u ze kunt inzetten als promotiemateriaal op social media en op uw website.

Natuurlijk kunnen we een DVD maken van de uitvoering. Met een mooie en overzichtelijke menustructuur en een apart ontworpen DVD-hoes heeft u een prachtig product dat verkocht kan worden. Wij verzorgen voor u de duplicatie en ondersteunen in distributie van de DVD's. Vanzelfsprekend kunnen wij de montage ook als HD bestand aanbieden zodat u in full-HD terug kunt kijken op een geslaagd evenement.

Geen karwei is ons te gek

Of het nu een optreden is van Frans Bauer of een optreden van het zangkoor bij u uit het dorp. Wij maken er een mooie registratie van waar u nog jaren plezier aan kunt beleven.

Ik wil graag vrijblijvend informatie ontvangen

Vul in ieder geval uw telefoonnummer of -e-mailadres in zodat ik contact op kan nemen