Blog Foto en Film Leon van Lier

U bent hier: Startpagina » Blog

Livestream vanaf elke plaats

Leon woensdag, 6. januari 2021 van Leon

Overal een goede uitzending

Livestream van hoge kwaliteit

We beginnen er al een beetje aan te wennen. Iedereen heeft inmiddels al wel een livestream bekeken. Maar zo gewoon is het eigenlijk niet. Wij doen er alles aan om de opgenomen beelden goed bij de mensen thuis te krijgen. Daarvoor zijn we afhankelijk van een goed netwerk. Als dat niet aanwezig is streamen we het met onze eigen apparatuur en plaatsen we desnoods een antenne buiten zodat we zelfs op plekken zonder internet probleemloos kunnen streamen.
Daarnaast streamen we met professionele camera's en zorgen we voor goed geluid zodat de kijker ook kan verstaan wat er gezegd wordt. Bovendien komen we altijd van tevoren kijken hoe de verbinding is zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Al onze streams worden opgenomen en kunnen achteraf nog nabewerkt worden.
Wilt u zeker zijn van een professionele opname en livestream met veel ingebouwde zekerheden neem dan contact met ons op.

Livestream in Venlo

Leon zaterdag, 2. januari 2021 van Leon

Livestream met eigen router/modem

uitvaart in Venlo

Omdat er geen internetaansluiting was in de jongerenkerk in Venlo werd ik gevraagd voor een livestream van een uitvaart. Aangezien we met eigen apparatuur werken waarmee we vanaf iedere plaats kunnen streamen en desnoods het signaal nog kunnen versterken door het plaatsen van een losse antenne buiten, heb ik een mooie uitzending kunnen verzorgen van een heel mooie uitvaart voor alle mensen die er niet bij konden zijn en het toch graag live mee wilden maken.
Onze streams worden met meerdere camera's opgenomen en ook het geluid nemen we apart op. Ook nemen we de complete stream op voor een nabewerking die de nabestaanden kort na de ceremonie op een USB-stick ontvangen.

Opnamen voor de Kerstspecial 2020

Leon zaterdag, 26. december 2020 van Leon

Ook voor jouw vereniging kunnen we dit maken!

Opnamen voor Kerstproject 2020

De Koninklijke Harmonie Eendracht maakt macht uit Wessem heeft me gevraagd voor het maken van een negendelige serie voor de gezamenlijke culturele verenigingen van Wessem die wordt uitgezonden tussen Kerstmis en Nieuwjaarsdag 2021. Op 13 december hebben we de hele dag opgenomen in de kerk van Wessem. Het resultaat is te zien op www.deltalimburg.nl en op facebook.
Wilt u ook een mooie productie laten maken voor uw vereniging, van de harmonie, de fanfare of van het orkest of heeft u ook plannen voor een mooi online project neem dan contact met ons op.

Kerstviering met bisschop Smeets

Leon vrijdag, 25. december 2020 van Leon

Livestream van de Heilige Mis met bisschop Smeets

Eucharistieviering op Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag hebben we voor DeltaLimburg.nl de livestream verzorgd van de eucharistieviering door bisschop Smeets vanuit de Sint Christoffelkathedraal in Roermond. Voor DeltaLimburg.nl maken we regelmatig livestreams van evenementen, eucharistievieringen, herdenkingen, online interviews en vele andere evenementen.

Wij verzorgen ook uw livestream

Leon zondag, 13. december 2020 van Leon

Voor iedere live-uitzending kunt u bij ons terecht

Livestream voor alle online events

Of het nu gaat om een feestelijke installatie of om een verdrietig afscheid, een online debat of een marathon interview, een theatervoorstelling of een optreden van de plaatselijke harmonie, wij maken er een mooi verzorgde uitzending van in hoge kwaliteit met perfect beeld en geluid. Opgenomen met meerdere camera's en aparte geluidsregistratie en zelfs graphics behoren tot de mogelijkheden. Kortom alles wat een live-uitzending mooi maakt zetten we in.

Uitvaart in Tungelroy

Leon zaterdag, 12. december 2020 van Leon

Livestream zonder internetaansluiting

Begrafenis in Tungelroy

Vandaag een livestream gemaakt van een uitvaart in de Sint-Barbarakerk in Tungelroy waar vanwege de coronamaatregelen maar enkele mensen bij aanwezig konden zijn. Alle overige genodigden keken thuis mee via de livestream. Aangezien er geen netwerk aanwezig was in de kerk hebben we onze eigen apparatuur ingezet waarmee we op vrijwel iedere locatie perfect verbinding kunnen maken voor een goede livestream. In het uiterste geval plaatsen we een eigen 4G antenne zodat er eigenlijk geen plek meer is waarvandaan we niet kunnen streamen.

Peter Buwalda en Frans Pollux in gesprek

Leon vrijdag, 13. november 2020 van Leon

Livestream van een online interview

Frans Pollux interviewt schrijver Peter Buwalda

De succesvolle schrijver Peter Buwalda was gisteravond te gast bij Bibliorura in Roermond voor een interview met Frans Pollux. Samen met Deltalimburg.nl maakten we een livestream van dit evenement wat geheel interactief te volgen was op DeltaLimburg.nl en op de facebookpagina van DeltaLimburg.nl. Wil je ook een livestream laten maken van jullie evenement, neem dan contact met ons op.

Videoreportage of livestream van de uitvaart

Leon vrijdag, 13. november 2020 van Leon

Een herinnering voor later

Uitvaart gefilmd in Horn

Wil je een livestream van de uitvaart laten maken of een videoreportage die je later nog eens terug kunt kijken dan kunnen wij die voor je maken. Bij een livestream krijg je ook een USB-stick of een DVD met de reportage zodat je het later nog eens terug kunt kijken. Luister nog eens naar de mooie muziek die werd gespeeld tijdens de uitvaart en kijk nog eens naar de mooie powerpointpresentaties met mooie foto's. Of naar de mooie woorden die werden gesproken en die je niet goed mee kreeg tijdens de uitvaart. Allemaal goede redenen om de uitvaart ook op video vast te laten leggen.

Reportage Monument of Tolerance

Leon dinsdag, 10. november 2020 van Leon

Voorbereiding voor de online herdenking

Opnamen bij het Monument van Verdraagzaamheid

Vanmorgen opnames gemaakt voor de online herdenking a.s. donderdag bij het Monument of Tolerance in Haelen. Prachtig weer, prachtige bloemen in mooie kransen van de diverse landen kortom jammer dat het online moet gebeuren dit jaar. Wil je de reportage en de herdenking zien, kijk dan a.s. donderdag 12 november om 14.00 uur op www.deltalimburg.nl

Livestream bij Gilde Academie in Venlo

maandag, 26. oktober 2020

Stichting Nationaal Indië Monument 1945-1962

Veteranen in dialoog met studenten

De stichting Nationaal Indië-monument 1945-1962 organiseerde gisteren middels een livestream, een dialoogbijeenkomst over vrede, veiligheid en vrijheid in het kader van 75 jaar Verenigde Naties voor de Gilde Academie voor Medisch Assisterenden. Marjanne Wassink praatte met gouverneur Theo Bovens over het belang van de United Nations en met luitenant-generaal en oud-Commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruijf, wat het betekent om vrede en veiligheid te handhaven. Er waren getuigenissen van een missie door Henri van de Wetering en Rodney de Vries. Verder kwamen nog kort vier veteranen aan het woord aan wie de leerlingen later in de middag vragen konden stellen.

Oud kerkhof in Roermond

Leon vrijdag, 23. oktober 2020 van Leon

Mooi decor voor een film

Herfst op het oude kerkhof in Roermond

Voor DeltaLimburg.nl opnames gemaakt op het oude kerkhof in Roermond ofwel "De aje kirkhaof". Prachtige herfstkleuren en gestage regen maakten het tot een mooie achtergrond voor een boodschap met betrekking tot allerheiligen en allerzielen. Binnenkort te zien op www.deltalimburg.nl.

Livestream in Eindhoven

Leon woensdag, 21. oktober 2020 van Leon

Uitvaart in de Oude Toren in Eindhoven

Livestream van de begrafenis

Livestream gemaakt voor de familie die er vanwege de coronamaatregelen niet bij kon zijn, van een begrafenis in de Oude Toren in Eindhoven. Wilt u ook een livestream laten maken kijk dan voor meer informatie op onze livestreampagina.

Eredivisie tafeltennis voor DeltaLimburg.nl

Leon zondag, 11. oktober 2020 van Leon

Veerhuis Westa - Klimaatgroep Stars

Livestream uw sportevenementen

Zondag de derde thuiswedstrijd van Veerhuis Westa tegen Klimaatgroep Stars gestreamd voor Omroep DeltaLimburg.nl. Nu er vanwege de coronamaatregelen geen publiek meer bij wedstrijden aanwezig mag zijn is het voor de clubs interessant om hun wedstrijden te streamen. Het streamen van wedstrijden levert veel kijkers op en is interessant voor sponsors die reclame willen maken. Op die manier kunnen de fans en volgers hun favoriete club toch nog in actie zien.

Trouwreportage in Kessel

Leon zaterdag, 10. oktober 2020 van Leon

Livestream van de huwelijksceremonie

Huwelijk van Joyce en Hans

Foto en videoreportage met livestream van de huwelijksceremonie gemaakt in kasteel de Keverberg in Kessel voor Joyce en Hans. Ondanks de coronamaatregelen en ondanks het feit dat in de laatste week bleek dat het feest ook niet door kon gaan en verzet moest worden naar een later tijdstip, toch een complete fotoreportage kunnen maken en een videoreportage met livestream van de ceremonie.

Livestream van uitvaart in Heythuysen

Leon vrijdag, 9. oktober 2020 van Leon

Livestream van de begrafenis

Uitvaart in Heythuysen

Een livestream gemaakt van een begrafenis in Heythuysen. Natuurlijk inclusief een mooie internetpagina waarop de stream te bekijken is en die door de familie is gevuld met foto's zodat ook mensen die er om wat voor reden dan ook niet bij konden zijn toch konden kijken naar de uitvaart van hun vriend, kennis, buurman, broer, neef, oud-collega etc. Kortom heel veel redenen voor het laten maken van een videoreportage met livestream. En natuurlijk ontvangt u achteraf ook nog een nabewerking van de livestream op USB-stick.

Livestream van een uitvaart

Leon vrijdag, 2. oktober 2020 van Leon

Uitvaart in het Evoluon

Livestream in Eindhoven

Vrijdag een uitvaart gestreamd in het Evoluon in Eindhoven. Met drie camera's het afscheid gefilmd zodat vrienden en familie in het buitenland het bijzondere afscheid ook in zijn geheel mee konden beleven. En natuurlijk beperken we het niet tot de plechtigheid binnen. Ook het afscheid buiten hebben we meegenomen zodat ook dat goed te volgen is voor de mensen die er niet bij konden zijn vanwege corona of omdat ze eenvoudig te ver weg wonen maar nu toch van gedachten kunnen wisselen over de uitvaart van oma met hun in Nederland wonende familieleden.

Trouwceremonie in Haelen

Leon zaterdag, 26. september 2020 van Leon

Trouwen op Kasteel Aldenghoor in Haelen

Livestream van het huwelijksfeest

Op Kasteel Aldenghoor waren wij en nog heel veel kijkers thuis, getuige van het ja-woord van Manon en Jim. Via een livestream keken een groot aantal mensen die er vanwege de coronabeperkingen niet bij konden zijn mee vanuit de huiskamer of ergens anders op hun mobiele telefoon of tablet. Want een livestream kun je ook op TV bekijken via de castmogelijkheden met chromecast of met een smart-TV. Maar ook op je mobieltje of op je tablet kijk je live mee met iedere livestream als je tenminste de link hebt.
Wij maken voor iedere livestream een persoonlijke (verborgen) internetpagina. Deze kan gevuld worden met eigen tekst en foto's zodat bezoekers het als een persoonlijk bezoek ervaren en niet zo maar een link. Ook kunnen kijkers afhankelijk van het evenement een felicitatie, condoleance of een andere boodschap achterlaten in het speciale gastenboek. De link naar de pagina kunt u zelf delen. Zonder link kun je niet kijken. Natuurlijk kan iedereen met de link ook nog eens terugkijken.

Livestream van eredivisie tafeltennis

Leon zondag, 20. september 2020 van Leon

Alle thuiswedstrijden live te volgen

Livestream van Westa in Wessem

Dit jaar zijn alle thuiswedstrijden van tafeltennisvereniging Westa uit Wessem live te zien bij DeltaLimburg.nl. Wij nemen de wedstrijden op voor DeltaLimburg.nl en u kunt ze thuis bekijken op deltalimburg.nl.

Herfstfoto's op Buitenhof de Leistert

Leon zaterdag, 19. september 2020 van Leon

Leuke familie-activiteit met de hele familie

Een fotoshoot op Buitenhof de Leistert

Mooie familiefoto's gemaakt van een familie op vakantie op Buitenhof de Leistert in Roggel. We hebben een aantal mooie locaties waar me met de hele familie terecht kunnen en waar een heleboel ruimte is voor een prachtige fotoshoot. Dus maak snel een afspraak voor een fotoreportage nu u toch met de hele familie in de buurt bent. Ook in de herfst is het vaak nog heel mooi weer voor een mooie fotoreportage.

Trouwreportage in het Openluchtmuseum in Arnhem

Leon maandag, 7. september 2020 van Leon

Een rondje met de trouwtram in Arnhem

Trouwreportage in het Nederlands Openluchtmuseum

Vrijdag een mooie videoreportage gemaakt in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Trouwen jullie ook op een bijzondere locatie maak dan een afspraak en wij leggen deze gebeurtenis mooi voor jullie vast in een prachtige videoreportage. Wij maken er ook nog een mooie videoclip van en natuurlijk krijgen jullie ook een mooie samenvatting.

Livestream van een huwelijksmis in Mechelen

Leon zaterdag, 5. september 2020 van Leon

De huwelijksceremonie thuis meekijken

Livestream van de trouwmis in Zuid-Limburg

Zaterdag hebben we een mooie livestream verzorgd van de huwelijksviering voor een bruidspaar in de kerk van Mechelen (Zuid-Limburg). Omdat veel kerken zelf geen internetaansluiting hebben, zijn we vaak afhankelijk van "de buren". Vandaaruit leggen we dan een kabel om er zo voor te zorgen dat iedereen thuis de ceremonie die we met 3 of 4 camera's filmen ook goed kan volgen. Het resultaat was weer prachtig. Natuurlijk dankzij een mooi bruidspaar, een mooi versierde kerk en een prachtige omgeving.
Natuurlijk kun je een livestream ook altijd nog terugkijken. Dus als je het gemist hebt of andere bezigheden had dan kijk je iets later.

Trouwreportage in Venlo

Leon vrijdag, 28. augustus 2020 van Leon

Trouwen in het historische stadhuis

Huwelijksceremonie in Venlo

Prachtige videoreportage gemaakt van een huwelijksceremonie in het historische stadhuis van Venlo. Wij maken ook een livestream van jullie huwelijk of een videoreportage van de hele dag. Ik was al een tijd niet meer in het stadhuis van Venlo geweest omdat bruidsparen vaak kiezen voor een eigen locatie. Nu heeft Venlo heel veel mooie trouwlocaties zoals de voormalige Domanicanenkerk Domani of Galerie de Hoeve dus dan is het lastig kiezen. Dus waar je ook trouwt in Venlo, wij maken er een mooie reportage van.

Livestream van elk evenement

Leon vrijdag, 14. augustus 2020 van Leon

Een mooie videoreportage van elk event

Livestream gemaakt voor Kindervakantiewerk

Omdat het kindervakantiewerk dit jaar geen toeschouwers mocht ontvangen besloot de organisatie om het traditionele feest bij de afsluiting van het kindervakantiewerk uit te zenden via een livestream. Wij hebben het grootse evenement vervolgens vastgelegd en live gestreamd zodat alle ouders thuis live mee konden kijken. Natuurlijk konden de kinderen zich achteraf ook nog terug zien omdat de livestream ook naderhand nog gewoon te bekijken is. Wil je ook een livestream laten maken van jullie evenement neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen of bel ons op 06-51111739.

Foto én video van jullie bruiloft

Leon vrijdag, 7. augustus 2020 van Leon

én een videoreportage van de trouwceremonie

Fotoreportage huwelijk in Grathem

Weer een mooie trouwreportage gemaakt van een bruidspaar op Kasteel Groot Buggenum in Grathem. Wil je bijvoorbeeld een videoreportage van de ceremonie en wil je eigenlijk wel wat foto's maar niet zo'n uitgebreide reportage dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij maakten hier een uitgebreide videoreportage van de ceremonie met drie camera's en een aparte geluidsopname zodat mensen die er niet bij konden zijn het achteraf ook goed terug konden kijken. Daarnaast maakten we een fotoreportage tijdens de ceremonie van de mooiste momenten en na de ceremonie nog enkele mooie foto's in de tuin van kasteel Groot Buggenum.

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Leon zondag, 2. augustus 2020 van Leon

Mooie groepsfoto's in het Leudal

Op familievakantie in Roggel

Vandaag weer mooi familiefoto's gemaakt in het Leudal. Bent u met het gezin of met de hele familie op vakantie in Roggel dan kunnen wij voor u een mooie fotoreportage maken met groepsfoto's van de hele familie maar ook gezinsfoto's en foto's van de kleinkinderen horen er natuurlijk bij. Na de vakantie kunt u alle foto's thuis op uw gemak uitzoeken en bestellen. Natuurlijk is het ook een leuke familie-activiteit tijdens uw vakantie waar u ook nog heel veel mooie foto's ter herinnering aan over houdt.

Livestream van afscheid

Leon donderdag, 30. juli 2020 van Leon

Voor iedereen die er niet bij kan zijn

Afscheidsceremonie in Meijel

Vandaag een livestream verzorgd voor een afscheidsceremonie in Meijel. Met verschillende camera's maken wij een registratie van een uitvaart- of afscheidsceremonie. Ook sluiten we rechtstreeks aan op een eventuele computer zodat ook kijkers eventuele diashows en filmpjes goed kunnen zien. Zodra u mij vraagt om de livestream te verzorgen krijgt u van mij een link die u desgewenst kunt delen in de rouwkaart. Op onze website maken we vervolgens een pagina aan waar u zelf tekst en foto's voor aan kunt leveren en waar natuurlijk de livestream te bekijken is. Ook kunnen bezoekers van de pagina een reactie achterlaten en wordt het op die manier een persoonlijke pagina voor u en uw familie.

Mooie groepsfoto's van uw familie

Leon zondag, 26. juli 2020 van Leon

Fotoshoot op vakantieboerderij in Asten-Heusden

Heel veel mooie foto's gemaakt

Vrijdag een uitgebreide fotoshoot gemaakt bij een vakantieboerderij aan de rand van de Groote Peel. Nadat de regen was overgetrokken en alles er weer fris bij lag, groepsfoto's gemaakt maar ook portretjes van de kleinste kinderen apart. Natuurlijk ook gezinsfoto's en broers en zussen samen op de foto. Ook foto's gemaakt van opa en oma met de kleinkinderen en van de kleinkinderen alleen, om in te lijsten voor bij oma aan de muur natuurlijk. Ook van uw familie maak ik een uitgebreide fotoreportage. Woont u in de buurt of bent u hier met de hele familie op vakantie voor een familieweekend, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Semi live verslag van de Experience Tour 2020

Leon zaterdag, 25. juli 2020 van Leon

Semi-live verslag van uw open dag

Experience Tour 2020 bij Mebo

Voor Bosch Car Service Mebo een semi live verslag gemaakt van de promotie van hun dealerschap voor de Qooder, een motorscooter die je met je autorijbewijs mag rijden. Tijdens deze Experience Tour heb ik filmpjes en foto's gemaakt die direct op de facebookpagina van Bosch Car Service Mebo te zien waren, om zodoende de klantenbinding nog verder te versterken.
Ook voor uw bedrijf kunnen wij een live of semi live verslag maken van uw evenement. Informeer naar de mogelijkheden.

Livestream huwelijk in Ermelo

Leon zaterdag, 18. juli 2020 van Leon

Live-stream van de huwelijksceremonie

Foto- en videoreportage van jullie huwelijk

Gisteren weer een live-stream gemaakt van de huwelijksceremonie van Els en Peter in Ermelo. Daarnaast mooie beelden gemaakt tijdens de fotoreportage bij de schaapskooi op de Ermelose Heide en de dag afgesloten met sfeerbeelden tijdens de afsluitende barbeque. Van dat alles maken we nog een mooie samenvatting op muziek die het bruidspaar mooi vind en daarmee heeft het bruidspaar weer een prachtige herinnering aan hun trouwdag op 18 juli 2020. Wil je ook een videoreportage van jullie trouwdag, eventueel gecombineerd met foto's neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fotoreportage huwelijk in Heerlen

Leon donderdag, 2. juli 2020 van Leon

Van elke gelegenheid een mooie fotoreportage

Fotoshoot bruiloft

Donderdag een mooie livestream gemaakt van de huwelijksceremonie van een bruidspaar in Heerlen. Aansluitend heb ik voor het bruidspaar ook een fotoshoot gemaakt bij kasteel Limbricht zodat ze ook nog een mooie herinnering hebben aan de trouwdag in de vorm van een fotoreportage. Wil je ook een reportage in de vorm van video of foto's of een combinatie van beiden, maak dan een afspraak en wij gaan het maken.

Livestream je eigen theatertour

Leon dinsdag, 30. juni 2020 van Leon

Bereik je publiek ook thuis

Livestream je theatershow

Zaterdag hebben we in samenwerking met Deltalimburg.nl de livestream theatershow "Het Tijdelijke Abnormaal" verzorgt van Tisjeboy Jay vanuit het Openluchttheater in Valkenburg. Wil je je eigen show online gaan brengen dan kan dat ook. Vanaf een mooie locatie of vanuit het theater of vanuit je eigen tuin maken wij een productie van jouw show. Wij verzorgen de livestream, het geluid, het licht, maar ook de online verkoop van kaartjes kunnen wij voor jou verzorgen. Bezoekers kopen online een ticket en ontvangen een unieke link naar de livestream die maar één keer te gebruiken is. Zit je net als velen al maanden thuis te wachten tot je weer kunt optreden? Neem contact met ons op en wie weet komen tot een mooie samenwerking.

Voor een mooie promotiefilm

Leon maandag, 22. juni 2020 van Leon

SNEL RESULTAAT MET EEN DUIDELIJKE BOODSCHAP

RECLAMESPOTJE VOOR VAN GINKEL FRUITTEELT EN - VERKOOP

Ben je op zoek naar een korte reclamespot die snel gemaakt moet worden dan kunnen wij je helpen. Prijs je product aan in een snel kort filmpje met pop-ups die de klant motiveren om bij jou te kopen. Natuurlijk kun je daarnaast ook nog een promotiefilm laten maken met de gemaakte beelden en kun je de productie uitbreiden met voice-over, dronebeelden en nog veel meer. Informeer naar de mogelijkheden en kijk ook even naar de voorbeelden op onze site met bedrijfsfilms.

Livestream je eigen theatertour

Leon zaterdag, 20. juni 2020 van Leon

Bereik je publiek ook thuis

Livestream je theatershow

Zaterdag hebben we in samenwerking met Deltalimburg.nl de livestream theatershow "Het Tijdelijke Abnormaal" verzorgt van Tisjeboy Jay vanuit het Openluchttheater in Valkenburg. Wil je je eigen show online gaan brengen dan kan dat ook. Vanaf een mooie locatie of vanuit het theater of vanuit je eigen tuin maken wij een productie van jouw show. Wij verzorgen de livestream, het geluid, het licht, maar ook de online verkoop van kaartjes kunnen wij voor jou verzorgen. Bezoekers kopen online een ticket en ontvangen een unieke link naar de livestream die maar één keer te gebruiken is. Zit je net als velen al maanden thuis te wachten tot je weer kunt optreden? Neem contact met ons op en wie weet komen tot een mooie samenwerking.

Livestream van uitvaart in Neer

Leon maandag, 15. juni 2020 van Leon

Zelf meekijken i.p.v. horen hoe het was

Livestream van een uitvaart in Neer

In Neer hebben we maandag een livestream van een begrafenis gemaakt. Omdat er nog steeds niet veel mensen bij een uitvaartceremonie aanwezig mogen zijn, biedt een livestream veel mensen de mogelijkheid om toch mee te kijken en het mee te beleven. Bij ons krijgt u voor een livestream een eigen (verborgen) webpagina die u zelf in mag vullen met foto's en tekst als u dat wilt. Ook is er de mogelijkheid om een gastenboek aan de pagina toe te voegen zodat kijkers een reactie kunnen schrijven. Natuurlijk kunt u de livestream achteraf nog terug kijken.

GROEPSFOTO OP BUITENHOF DE LEISTERT

Leon zaterdag, 13. juni 2020 van Leon

EEN LEUKE ACTIVITEIT TIJDENS JULLIE FAMILIEWEEKEND

WE MOGEN WEER GROEPSFOTO'S MAKEN

De familieweekendjes en familievakanties komen weer op gang en we hebben de eerste fotoshoots met families die op vakantie waren alweer gemaakt. Wil je ook een mooie fotoreportage van de hele familie, van de gezinnen apart, met jullie kleinkinderen en met jullie eigen kinderen, met de aanhang van jullie kinderen en nog veel meer, boek dan een fotoshoot bij ons en je hebt meteen een leuke familieactiviteit vastgelegd voor de vakantie. Stuur ons een e-mail, bel ons even op of stuur een appje voor het maken van de afspraak.

EEN FOTOSHOOT │ EEN LEUKE FAMILIEACTIVITEIT

Leon woensdag, 10. juni 2020 van Leon

EEN MOOIE FOTO VAN JULLIE FAMILIE

FOTOSHOOT TIJDENS JULLIE FAMILIEVAKANTIE

Nu we weer op vakantie mogen, gaat u misschien weer een familieweekend organiseren. Dat is altijd een mooie gelegenheid om met de hele familie een mooie foto te laten maken. Als u op vakantie gaat in Midden-Limburg dan kunnen wij een mooie fotoreportage voor u verzorgen op Buitenhof de Leistert in Roggel of het Meerdal in Horst of bij de Weerterbergen in Weert. Maar ook op andere vakantieparken of gewoon bij u thuis kunnen wij een mooie groepsfoto van de hele familie maken als u bijvoorbeeld iets te vieren heeft.
Wij maken natuurlijk een groepsfoto van de hele familie in verschillende opstellingen, maar ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen en van de ouders met de kinderen en alle andere samenstellingen die u wilt. Na de reportage krijgt u van ons een verborgen link op internet waar u de foto's kunt bekijken en waar u de foto's kunt bestellen. U kunt de foto's dus op u gemak achteraf bekijken en bestellen.

Live-stream van jullie ja-woord

Leon zaterdag, 6. juni 2020 van Leon

EEN NIEUWE TREND?

LIVE-STREAM JULLIE TROUWCEREMONIE

Voor als niet iedereen aanwezig kan zijn, maken wij ook een live-stream van de trouwceremonie. Met meerdere camera's is het voor de kijker thuis alsof hij naar een tv-uitzending kijkt. U krijgt van ons een eigen internetsite met een verborgen link waarvan u het adres kunt delen in de uitnodiging voor de gasten. Deze site wordt ruim van tevoren al klaar gemaakt en daar kunt u zelf tekst voor aanleveren. Ook uw trouwkaart kunnen we erbij plaatsen maar bijvoorbeeld ook een leuke foto van jullie zelf die als banner boven de pagina verschijnt. Alle gasten van jullie site kunnen er reacties op plaatsen. Zo krijgen jullie een prachtige herinnering aan jullie huwelijk die je ook na de trouwdag nog terug kunt kijken.

Livestream van een schoolevent

Leon vrijdag, 5. juni 2020 van Leon

LIVE-STREAM JE SCHOOLEVENEMENT

DIPLOMA-UITREIKING, SCHOOLMUSICAL, GALA

Wij maken een ook een mooie live-stream van ieder schoolevenement. Of het nou gaat om de diploma-uitreiking, de schoolmusical of het gala voor de eindexamenkandidaten die uitvliegen. Allemaal gelegenheden waar veel vrienden, familie en kennissen niet bij kunnen zijn omdat vaak alleen de ouders mee kunnen komen maar waar de rest van de familie en kennissen ook graag naar zou komen kijken. Daarom bied een live-stream uitkomst.
Iedereen met de link die je van mij ontvangt kan meekijken met de live-stream. We filmen met meerdere camera's waardoor het net is alsof je naar een tv-uitzending zit te kijken. Je kijkt op de smartphone, tablet, computer of zelfs op TV.
Wil je het niet streamen dan is het toch leuk om een video-opname te maken. Deze kan later alsnog via sociale media gedeeld worden, maar je kunt hem ook ter beschikking stellen op een usb-stick aan alle leerlingen die hebben meegedaan. Een leuke herinnering aan school.

Nieuwsitem voor Deltalimburg.nl

Leon maandag, 1. juni 2020 van Leon

REPORTAGE VOOR DELTALIMBURG.NL

DE TERRASSEN ZIJN WEER OPEN

Voor DeltaLimburg.nl een reportage gemaakt van de opening van de terrassen op 1 juni 2020. Wil je ook een reportage laten maken van je bedrijf of van een evenement dan kunnen wij dat voor jullie verzorgen. Ook een leuke promotiespot of reclamefilm kunnen we voor jullie maken.

Live-stream van huwelijk in Arnhem

Leon woensdag, 20. mei 2020 van Leon

BRUIDSPAAR ERG BLIJ DAT IEDEREEN MEE KAN KIJKEN

LIVE-STREAM IN ARNHEM

Gisteren een leuke attentie ontvangen van een bruidspaar. Op 1 mei zou hun trouwfeest groots gevierd worden in het Open Luchtmuseum, Arnhem maar dat ging door de coronacrisis niet door. In plaats daarvan zijn ze op 1 mei in een sobere omgeving vergezeld van enkele familieleden alleen voor de wet getrouwd. Ter compensatie van deze domper heb ik voor het bruidspaar een live-stream gemaakt van deze huwelijksceremonie zodat iedereen die wilde, toch mee kon kijken. Als dank ontving ik gisteren dus een groot pak chocolade. Heerlijk ????

Reportage over bedrijven in coronatijdperk

Leon maandag, 18. mei 2020 van Leon

BEDRIJFSFILMS IN CRISISTIJD

IN DE BAN VAN CORONA

Voor DeltaLimburg.nl maken we een serie bedrijfsfilms over de gevolgen van de coronacrisis op de samenleving. Diverse bedrijven, maar ook scholen en maatschappelijke instellingen komen aan bod om te laten zien wat de gevolgen zijn van de huidige crisis op ons leven.
Wil je zelf ook een bedrijfsfilm of een fotoreportage laten maken neem dan snel contact met ons op.
Alle afleveringen van "In de ban van corona" zijn terug te zien op www.deltalimburg.nl

Livestream van de uitvaart

Leon zaterdag, 16. mei 2020 van Leon

MET EEN LIVESTREAM VOOR MENSEN DIE ER NIET BIJ KUNNEN ZIJN

UITVAART IN WEERT

Afgelopen zaterdag een uitgebreide livestream gemaakt met drie camera's in Weert.
Een uitvaart is niet leuk. Zeker niet in deze coronatijd. Kun je normaal je verdriet en emotie nog delen met anderen, nu is dat lastig met alle beperkingen. Een livestream van de uitvaart of begrafenis biedt wat dat betreft uitkomst.
Wij maken een livestream met 3 of 4 camera's zodat alle mensen die er niet bij kunnen zijn toch mee kunnen kijken en luisteren en de uitvaart helemaal kunnen beleven.
We streamen de uitvaart op onze site, waar u een eigen pagina krijgt waar mensen zelfs een condoleance achter kunnen laten en waar u ook achteraf de uitvaartceremonie nog terug kunt kijken.
Na de uitvaart vervolmaken we de stream nog in een montage en zetten we deze op een USB-stick zodat u deze te allen tijde nog eens terug kunt kijken of delen met familie en vrienden.
Behalve de uitvaartceremonie kunnen we ook de ceremonie op de begraafplaats vastleggen en ook een fotoreportage van de hele uitvaart behoort tot de mogelijkheden.
Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op voor informatie of voor een afspraak.

Blieftoesfestival op bevrijdingsdag 2020

Leon dinsdag, 5. mei 2020 van Leon

EEN LIVESTREAM VOOR ELKE GELEGENHEID

LIVESTREAM VAN HET BLIEFTOESFESTIVAL

Samen met DeltaLimburg.nl en DJ Admin het "Blieftoesfestival" georganiseerd. Met DeltaLimburg.nl hebben we de livestream verzorgd van dit fantastische online festival op bevrijdingsdag. Zeven uur live uitzending met muziek van de beste DJ's en gesprekken met spraakmakende gasten op de zogenaamde social distance bank (zie foto).
Aanleiding is het feit dat het traditionele bevrijdingsfestival op bevrijdingsdag dit jaar niet door kon gaan. Met een bereik van meer dan 60.000 mensen online was het een meer dan geslaagd festival en een zeer geslaagde meer-camera livestream.
Ook voor jou kunnen we een livestream verzorgen. Of het nu van een groot evenement is of van een veel kleinere prive-aangelegenheid zoals een uitvaart. Maar ook van een theatervoorstelling of de schoolmusical aan het einde van het schooljaar.

De schoolmusical │ Ooms en tantes kunnen ook meekijken

Leon maandag, 4. mei 2020 van Leon

LAAT IEDEREEN MEEKIJKEN

EEN LIVESTREAM VAN DE SCHOOLMUSICAL

Gaat de schoolmusical wel of niet door? Kan er publiek komen of toch niet en hoe kunnen de mensen die niet kunnen komen kijken dan toch de musical zien? Heel simpel; wij maken een mooie livestream van de schoolmusical zodat iedereen die er niet bij kan zijn toch naar de musical kan kijken. We zetten de livestream op een aparte pagina en dan kunnen jullie zelf beslissen wie er naar de film kan kijken. En achteraf krijg je ook nog eens een DVD zodat je hem ook nog kunt bewaren om hem later nog heel vaak terug te kijken.

Fotoshoot in tijden van crisis

Leon vrijdag, 17. april 2020 van Leon

EEN GROEPSFOTO IN DE ANDERHALVE-METER-SAMENLEVING

EEN MOOIE FOTOSHOOT VAN JULLIE FAMILIE

Sinds het uitbreken van het coronavirus staan we allemaal op anderhalve meter van elkaar. Nu de maatregelen enigszins versoepeld worden en we zelf enig gevoel krijgen bij wat wel en niet kan, is het ook weer tijd voor een mooie groepsfoto. Dus als u besluit om een vakantie of familieweekend te boeken met de hele familie dan zijn wij u graag van dienst voor een mooie groepsfoto van de hele familie. Maar ook met mooie foto's van de gezinnen apart. Alles op anderhalve meter afstand natuurlijk en op veilige afstand van grote groepen mensen in een prachtig natuurgebied.
Dus gaat u binnenkort op vakantie in Limburg op Buitenhof de Leistert in Roggel of bij Center Parcs het Meerdal in Horst bel ons dan op voor een mooie fotoshoot van uw familie.
Wij maken heel veel foto's die u al tijdens uw vakantie of naderhand thuis rustig kunt bekijken op een aparte veilige website. Zodra u de foto's heeft besteld sturen wij ze naar u op. Zo kunt u nog lang nagenieten van uw mooie familievakantie.

Live-stream van jullie trouwceremonie

Leon vrijdag, 10. april 2020 van Leon

ALS JE IEDEREEN MEE WILT LATEN KIJKEN

LIVE-STREAM VAN JULLIE HUWELIJKSCEREMONIE

Heb je de hele trouwdag tot in de puntjes voorbereid, gooit de coronacrisis roet in het eten. Als je besluit om de trouwceremonie door te laten gaan dan kunnen wij er een mooie reportage van maken. Wij kunnen de videoreportage zelfs live-streamen. Behalve de mensen die bij de huwelijksceremonie aanwezig mogen zijn, kunnen al jullie vrienden en familie toch meekijken hoe jullie in het huwelijksbootje stappen.

Erg leuk om achteraf met je vrienden en familie nog na te kunnen praten over de trouwceremonie die we met meer camera's vastleggen zodat de kijkers geen moment hoeven te missen. Wij maken een live-stream van de trouwceremonie voor mensen die jullie er graag bij hadden gehad maar die er om wat voor reden dan ook niet bij kunnen zijn. Familie, vrienden en kennissen kunnen zo live meekijken met jullie ja-woord op een afgeschermde pagina op internet.

Hiervoor maken we op onze website een pagina waar alleen mensen met de link naar kunnen kijken. U krijgt het adres van deze pagina ruim voor de ceremonie zodat u hem zelfs kunt delen in de uitnodiging voor de trouwdag. Op deze wijze kunnen mensen die er niet bij zijn de video toch op een eenvoudige manier bekijken zonder ingewikkelde links in te typen. Ze kunnen zelfs een reactie achterlaten voor het kersverse bruidspaar.

Kiezen jullie niet voor een live-stream dan kunnen we de gemaakte videoreportage van de trouwceremonie of een deel daarvan toch online zetten op een pagina die we speciaal voor jullie maken. Mensen die de ceremonie graag hadden bezocht kunnen op deze manier toch jullie ja-woord achteraf bekijken en eventueel een reactie voor jullie achterlaten.

ROUWVERWERKING MET EEN VIDEOREPORTAGE

Leon vrijdag, 3. april 2020 van Leon

ROUWVERWERKING IN TIJDEN VAN CRISIS

EEN VIDEO OF LIVE-STREAM VAN DE UITVAART

Tijdens de coronacrisis gelden er veel beperkingen. Zo mogen bij uitvaarten en begrafenissen slechts een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Voor de rouwverwerking is het belangrijk dat je het kunt beleven, erover kunt praten en je emoties kunt delen. Deskundigen bevestigen dat. Wij maken een live-stream van de uitvaart voor nabestaanden die er niet bij kunnen zijn. Nabestaanden kunnen zo live meekijken met de uitvaartceremonie op een afgeschermde pagina op internet.

Hiervoor maken we op onze website een pagina aan waar alleen mensen met de link naar kunnen kijken. U krijgt het adres van deze pagina ruim voor de ceremonie zodat u hem zelfs kunt delen in de rouwbrieven. Zo kunnen mensen die er niet bij kunnen zijn de video toch bekijken en eventueel een reactie achterlaten voor de familie.

Kiest u niet voor een live-stream dan kunnen we de gemaakte videoreportage of een deel daarvan toch online zetten op een pagina die we speciaal voor u maken. Mensen die de uitvaart graag hadden bezocht kunnen op deze manier toch de uitvaartceremonie bekijken en eventueel een reactie voor de familie achterlaten.

Live-stream maken │ Neem contact met ons op

Leon dinsdag, 24. maart 2020 van Leon

EEN VIDEO-OPNAME MET LIVE-STREAM

VOOR IEDEREEN DIE ER NIET BIJ KAN ZIJN

Wij maken voor u een video-opname mét een live-stream van uw evenement, uitvaart, huwelijksceremonie, kerkdienst en optreden voor bijvoorbeeld de mensen in een zorgcentrum. Op deze manier zorgen we ervoor dat mensen die er niet bij kunnen zijn het toch mee kunnen beleven omdat ze het thuis op TV of op de telefoon of tablet kunnen bekijken.

Wij filmen het gebeuren met een of meer camera's en zenden het meteen uit zodat u een breed publiek kunt bereiken. Maar als wij een uitvaart of een huwelijksceremonie filmen zenden we het uit op een privekanaal waar alleen geselecteerde mensen naar kunnen kijken.

Mensen die er niet bij kunnen zijn omdat ze aan de andere kant van de wereld wonen, waarderen het enorm dat ze door deze live-stream toch bij het afscheid van een dierbare kunnen zijn of het huwelijk van een petekind kunnen bijwonen en er 's avonds aan de telefoon met de familie over kunnen praten alsof ze erbij waren.

In deze tijd waar het coronavirus ons in de greep heeft zijn er ook allerlei gelegenheden waar een video-opname met een live-stream een uitkomst is om veel mensen in de gelegenheid te stellen bepaalde gebeurtenissen toch mee te laten beleven.

Opname van concert of uitvoering

Leon zaterdag, 7. maart 2020 van Leon

OOK UW CONCERT OF UITVOERING LEGGEN WIJ PROFESSIONEEL VAST

MINI CONCERT SJORS VAN DER PANNE

Een heel mooi weekend achter de rug met optredens van bekende artiesten uit België en Nederland. Onder meer Sjors van der Panne & Live band, Remco van de Weerdt zing Liesbeth List met Hubert-Jan Horrocks aan de vleugel en Günther Neefs & The New Bis Band. Wij mochten de registratie verzorgen. Heeft u zelf ook een optreden neem dan contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden er zijn om er iets moois van te maken voor later of voor gebruik als promotiemateriaal voor je eigen social media of website. Kijk naar Sjors van der Panne en Remco van de Weerdt.

Een clip van je band

Leon maandag, 2. maart 2020 van Leon

RECLAMESPOTJE OPGENOMEN VOOR DUO TOEVAL BESTEIT NEET

EEN LEUKE RECLAMESPOT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Duo Toeval Besteit Neet ofwel Mariet en Oscar timmeren al enkele jaren aan de weg en zagen ook op tegen de kosten van een professionele reclamespot voor hun band "Duo Toeval Besteit Neet". Ik heb ze een concept aangeboden waarbij we in een paar uurtjes tijd een groot aantal opnamen hebben gemaakt in combinatie met een optreden in een zorgcentrum waar ze ze ook veel optredens verzorgen. Daarvan heb ik een aantal montages gemaakt die ze nu inzetten als reclame voor hun band op internet en sociale media. En met succes. Dus neem ook contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor jullie band. Bekijk het resultaat.

Een fotoalbum van jullie trouwdag

Leon vrijdag, 28. februari 2020 van Leon

ALS JE TOCH EEN IETS CREATIEVERE AANPAK WILT

TROUWREPORTAGE MET EEN LUXE ALBUM

Ik maak voor jullie een mooie #trouwreportage van de hele dag en maak daarnaast ook nog eens een heel mooi #trouwalbum op mijn eigen creatieve manier. Dus geen vakjes vullen maar iedere pagina een eigen look.

De #fotoreportage is inclusief foto's maken bij de #bruidegom thuis, foto's maken bij #debruid terwijl ze zich klaarmaakt voor de #trouwdag, het afhaalmoment, de #huwelijksceremonie of #huwelijksceremonies, de #fotoreportage in een park, de toost en de #bruidstaart en natuurlijk een uitgebreide #groepsfotoshoot.

Jullie zoeken daarna de foto's uit die ik gebruik in het #trouwalbum en kunnen daarna ook nog meekijken bij het opmaken van het album.

De reportage is nog uit te breiden met foto's van de avond en natuurlijk sta ik open voor iedere andere invulling van de dag.

#trouwfotograaf #trouwen

Ook voor uw live-registratie

Leon vrijdag, 21. februari 2020 van Leon

MET DELTALIMBURG.NL STAAN WIJ OOK VOOR U KLAAR

LIVE-REGISTRATIE EN UITZENDING VAN DE SJOLEFESTASIE

Met DeltaLimburg.nl de live-registratie en uitzending op DeltaLimburg.nl van de Sjolefestasie verzorgd op de vrijdag voor carnaval in Roermond. Met een team van 7 mensen hebben we de Sjolefestasie die is bezocht door ca. 20.000 mensen professioneel opgenomen en uitgezonden op DeltaLimburg.nl. Ook aan de Sjtasiefestasie op carnavalszaterdag hebben we een steentje bijgedragen in de vorm van cameramensen én natuurlijk de uitzending op DeltaLimburg.nl.

Een video van jullie trouwdag

Leon vrijdag, 7. februari 2020 van Leon

VIDEOREPORTAGE VAN EEN TROUWFEEST

BRUILOFT IN MEERSSEN GEFILMD

Het bruidspaar in Meerssen had er een prachtige dag voor uitgekozen. Hoewel je het niet zou verwachten was het uit de wind en in de zon heerlijk weer dus de terrassen zaten vol in Meerssen. Mooie dag voor een trouwerij dus. De dag begon met een videoreportage in een mooie locatie van de gemeente tegenover het gemeentehuis. Daarna een dienst in de Basiliek van Meerssen die we mooi hebben vastgelegd inclusief prachtig geluid wat we natuurlijk apart opnemen. Daarna het feest met de bruidstaart, de toost, de felicitaties en de cadeaus. Natuurlijk hebben we daar ook mooie beelden van gemaakt. Niet op statief natuurlijk want een hele film vanaf een standpunt kijken is echt niet leuk. Tussendoor nog videobeelden gemaakt met de flycam tijdens de fotoreportage door de fotograaf voor een mooie videoclip. Kortom weer een heel tevreden bruidspaar dat nog jaren kan nagenieten van een mooie reportage.

360° tour voor jouw bedrijf

Leon dinsdag, 4. februari 2020 van Leon

EEN VIRTUELE RONDGANG OVER WINDMOLENPARK ZUIDENWIND

360° DEMO TOUR | DIT MAKEN WE OOK VOOR JOUW BEDRIJF

In de eerste week van februari werden in 6 nachten per vrachtauto de wieken van de windmolens voor windmolenpark Zuidenwind in Heibloem aangevoerd. Wij hebben er een videoreportage en een fotoreportage van gemaakt voor DeltaLimburg.nl. Maar we hebben voor Zuidenwind ook een 360° tour gemaakt van het terrein waar de windmolen straks gebouwd worden. Klik hier voor de 360° tour op het windmolenpark Zuidenwind in aanbouw.

Ook voor jouw zaak maken wij een 360° tour. Op verschillende plekken in de zaak maken we 360 graden opnamen die we vervolgens koppelen. Het resultaat wordt direct op google maps en street view geplaatst en je kunt de 360 graden tour ook op je website plaatsen zodat klanten het ook daar kunnen bekijken. Bekijk hier de demo

LIVESTREAM VAN EEN UITVAART

Leon woensdag, 29. januari 2020 van Leon

FAMILIE IN HET BUITENLAND KAN DE UITVAART OOK MEEKIJKEN

LIVESTREAM VAN EEN UITVAART

In Bredevoort in de Achterhoek een videoreportage gemaakt van een uitvaart. Vooral ook voor de familieleden in Nieuw-Zeeland die op deze manier live mee konden kijken met de uitvaartceremonie en het zodoende ook konden beleven. Weer veel complimenten gekregen dat dit op deze manier kan tegenwoordig. Dankbaar werk. Overigens kunnen wij ook andere ceremonies livestreamen voor u. Een livestream van een huwelijksceremonie bijvoorbeeld of de uitreiking van een onderscheiding. Behalve de livestream die wordt uitgezonden via Youtube ontvangt u achteraf ook altijd nog een keurig gemonteerde videoreportage op DVD of als bestand op een USB-stick.

Uw videobanden op USB-stick of DVD

Leon zaterdag, 25. januari 2020 van Leon

LAAT UW OUDE FILMS EN VIDEO'S OVERZETTEN NU HET NOG KAN

OUDE VIDEOBANDEN OVERZETTEN OP DVD

Een grote doos videobanden ontvangen om over te zetten naar digitale bestanden zodat ze eindelijk weer eens bekeken kunnen worden. Ook kleine vhs-c videobandjes om over te zetten met heel waardevolle beelden van de kinderen toen ze klein waren en die nog nooit bekeken zijn, bijna 30 jaar later. Wij zetten de videobanden voor u op DVD maar u kunt de bestanden ook op een USB-stick krijgen. De usb-stick stopt u thuis in uw smart-TV en u kunt genieten van de prachtige videobeelden die u lang geleden gemaakt hebt. En ook uw kinderen zullen er blij mee zijn.

Bewaar uw oude foto's | Wij scannen ze voor u

Leon donderdag, 23. januari 2020 van Leon

AL UW OUDE FOTO'S EN NEGATIEVEN OP EEN USB-STICK

WIJ SCANNEN UW NEGATIEVEN EN FOTO'S

Heb je nog oude negatieven liggen of foto's die je graag ook als digitaal bestand op je computer zou willen hebben? Breng ze naar ons toe en wij zorgen ervoor dat al je negatieven en foto's gescand worden zodat je ze mooi kunt samenvoegen met alle digitale foto's die al op de computer staan. Ook kun je de foto's dan gemakkelijk delen en zelfs nog bewerken. Je hoeft de foto's of negatieven niet uit de mapjes te halen, dat doen wij voor jou en we doen ze er ook netjes weer terug in. De scans zijn natuurlijk mooi stofvrij en eventueel beschadigde foto's kunnen we voor je bewerken. Wij scannen ook complete fotoalbums of fotoboeken in. Zowel de foto's in het boek als ook de complete pagina's die je vervolgens mooi door kunt bladeren op de computer.

360° fotografie

Leon woensdag, 22. januari 2020 van Leon

EEN VIRTUELE RONDGANG DOOR JE WINKEL, HOTEL, ETC

360° DEMO TOUR | DIT MAKEN WE OOK VOOR UW ZAAK

Maak nu een afspraak voor het maken van een 360° tour door je zaak. Op verschillende plekken maken we 360 graden opnamen die we vervolgens koppelen. Het resultaat wordt direct op google maps geplaatst en u kunt het zelfs op uw website plaatsen zodat klanten het ook daar kunnen bekijken. Bekijk hier de demo

LOW BUDGET RECLAME | BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

Leon woensdag, 15. januari 2020 van Leon

VANDAAG OPGENOMEN MORGEN ONLINE

RECLAMESPOTJE VOOR JE WINKEL OF EVENEMENT

Heb je snel een leuk reclamefilmpje nodig voor je winkel of evenement dan kunnen wij dat verzorgen. Voor Plantinga Carnaval maakten we op basis van enkele shots in de winkel 6 reclamefilmpjes met elk een eigen insteek. In de montage verwerken we banners en ook plaatsen we er een leuk muziekje onder. Gegarandeerd succes. Klik hier voor meer info.

HULDIGING DOOR DE BURGEMEESTER | EEN MOOIE FOTOREPORTAGE

Leon maandag, 13. januari 2020 van Leon

FOTOREPORTAGE VAN DE HULDIGING

KAMPIOENEN VAN DE GEMEENTE LEUDAL

Fotoreportage van de huldiging van de kampioenen en degenen uit Leudal die een bijzondere prestatie hebben geleverd in 2019. De kampioenen werden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leudal in De Bombardon te Heythuysen gehuldigd door burgemeester Désirée Schmalschläger. Meer foto's bekijken? Klik hier.

TECKELWANDELING | ALTIJD EEN LEUKE REPORTAGE

Leon vrijdag, 10. januari 2020 van Leon

GEGARANDEERD MOOIE BEELDEN VAN HEEL VEEL TECKELS

TECKELWANDELING IN HET LEUDAL

Dit jaar geen teckelwandeling in het Leudal helaas want het is een mooie activiteit om vast te leggen. Zeker vanuit teckelperspectief. Maar natuurlijk zijn er voldoende andere activiteiten om te filmen. Wil je de reportage van vorig jaar nog even terug kijken, klik dan hier. Wil je ook een mooie reportage van jullie evenement neem dan contact met ons op.

PRINS CARNAVAL GEWORDEN | EEN MOOIE VIDEOREPORTAGE VOOR LATER

Leon zaterdag, 4. januari 2020 van Leon

VIDEOREPORTAGE VAN HET UITROEPEN VAN DE NIEUWE PRINS

VITO I PRINS VAN D'N UUL IN ROERMOND

Videoreportage gemaakt voor Deltalimburg.nl en voor het programma Carnavalskriebels van het uitroepen van Prins Vito I van V.V. D'n Uul in Roermond. Graag maken wij ook voor jou een mooie videoreportage. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

UITVAART OF CREMATIE FILMEN | NEEM CONTACT MET ONS OP

Leon zaterdag, 4. januari 2020 van Leon

EEN MOOIE HERINNERING AAN DE UITVAART

UITVAARTCEREMONIE OP VIDEO

De keuze voor een video van de uitvaart of crematie ligt nog niet voor de hand. Meestal is niet bekend dat het uberhaupt kan. In december en januari hebben we enkele uitvaarten en crematies mogen filmen en hebben we ondanks de triestheid van het overlijden van dierbaren, nabestaanden blij gemaakt met een mooie videoregistratie van de uitvaart. Als u een videoreportage van de uitvaart wilt laten maken neem dan contact met mij op en wij zorgen ervoor dat u later de dienst of ceremonie nog eens terug kunt kijken. Klik hier voor meer informatie over een video van de uitvaart of crematie.

FOTOREPORTAGE MODESHOW | WIJ MAKEN HET VOOR U

Leon vrijdag, 27. december 2019 van Leon

FOTOREPORTAGE MODESHOW COMMUNIEKLEDING

COMMUNIEKLEDINGSHOW MODECENTRUM THEELEN ROGGEL

Foto- en videoreportage gemaakt van de communiekledingshow bij Modecentrum Frans Theelen in Roggel. Ook voor uw bedrijf kunnen wij een fotoreportage maken waarbij u de foto's natuurlijk allemaal ter beschikking krijgt en kunt gebruiken voor sociale media en voor op uw website.

Fotoreportage kerstviering | Altijd weer leuk om te doen

Leon dinsdag, 24. december 2019 van Leon

Kinderen van BS de Zjwiek spelen het Kerstverhaal

Kerstviering met Kerstverhaal

Ook dit jaar werd op Kerstavond, 24 december 2019, tijdens de Gezinsviering in de St. Petruskerk in Roggel het verhaal van de geboorte van Jezus nagespeeld door zo'n 30 leerlingen - waaronder zo'n 15 kleuters - van BS De Zjwiek en een volwassen Jozef en Maria met hun baby Ellis Hoogmans als kindeke Jezus. Bekijk alle foto's op deze link

Een leuk reclamespotje | Bel ons voor de mogelijkheden

Leon zondag, 22. december 2019 van Leon

Ook voor uw bedrijf maken wij snel een reclamefilmpje

Commercial Vrijbuiter Roermond

Wij maken snel en ook betaalbaar een mooie effectieve reclamespot voor jouw bedrijf. Je kunt het spotje inzetten op facebook, instagram, youtube maar ook op je website en bereikt zo in een keer heel veel mensen die meteen zien wat je doet. Kortom ook voor kleine bedrijven en eenmanszaken of ZZP'ers hebben wij oplossingen die normaal niet bereikbaar zijn.......... Lees verder

Groepsfoto in de winter | Ook dat kan bij ons

Leon vrijdag, 20. december 2019 van Leon

Ook in de winter of bij slecht weer

Groepsfoto familie Buitenhof de Leistert

Weer mooie familiefoto's gemaakt. Dit keer in een kasteel omdat het buiten koud en nat was. Ook in de winter maken wij groepsfoto's. Als het weer het toelaat maken we buiten foto's. Maar we hebben ook een aantal binnen-locaties. Zo kunnen we terecht in een kasteel en in een openluchtmuseum maar we kunnen ook foto's maken bij mij in de studio. Op de binnen-locaties kunnen we ook mooie buitenfoto's maken zodat het mogelijk is om een mix te maken van buiten- en binnenfoto's. Dus bent u op vakantie in Roggel op buitenhof de Leistert maak dan een afspraak voor een mooie familiereportage.

Een koninklijke onderscheiding | Daar maken wij een mooie foto van

Leon zondag, 15. december 2019 van Leon

Fotoreportage van de uitreiking voor Deltalimburg.nl

Koninklijke onderscheiding Huub Alofs

Voor Deltalimburg.nl een mooie reportage gemaakt van de uitreiking van een Koninklijke onderscheiding aan Huub Alofs .......... Lees verder

Videoportret van een bevlogen man | Kijk naar onze reportage

Leon vrijdag, 13. december 2019 van Leon

Videoportret van Niels Klompen

Laatste weekend expositie "opa waat woore det vaor men"

Met Niels Klompen blikken we in een uitgebreide reportage terug op de afgelopen maanden waarin ruim 5000 mensen de expositie "Opa waat woore det väör men?" Bevrijders 1944 hebben bezocht........ lees verder

De mooiste trouwreportage | Wij maken het voor jullie

Leon donderdag, 28. november 2019 van Leon

Voor de mooiste herinnering aan jullie trouwdag

Een prachtige video van jullie huwelijk

Alweer een mooie trouwreportage gemaakt met een geweldig nieuw intro speciaal gemaakt om van iedere trouwvideo een sprookjeshuwelijk te maken. Wil je ook een mooie trouwreportage van jullie huwelijk neem dan contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Bezoek onze trouwpagina maar bekijk ook vooral het intro op deze link.

Sint Maartenviering in Roggel | gewoon omdat we het leuk vinden

Leon zondag, 10. november 2019 van Leon

Een fotoreportage van een leuk evenement

Sint Maartenviering Roggel 2019

Fotoreportage gemaakt voor de organisatie van de jaarlijkse Sint Maartenviering in Roggel. Ook van uw evenement kunnen we een mooie fotoreportage maken.

Foto van de winnaar | Bel ons voor jouw activiteit

Leon woensdag, 18. september 2019 van Leon

Portretfoto, groepsfoto, gezinsfoto, nieuwsfoto wij maken ze voor u

Winnaars ondernemersprijs op de foto

Foto gemaakt van de winnaars van de ondernemersprijs 2019. Voor elke fotoreportage of videoreportage ben u bij ons op het goede adres.

Foto van je winkel | Wij maken er een plaatje van

Leon vrijdag, 20. september 2019 van Leon

Een foto zegt meer dan woorden

Een mooie foto van uw bedrijfspand

Wij maken ook van uw pand een mooie foto voor gebruik op uw website of social media. Met een foto spreek je meteen tot de verbeelding van mensen waardoor ze sneller besluiten om voor jouw bedrijf te kiezen.

Installatie van de nieuwe burgemeester | Daar zijn we bij

Leon dinsdag, 3. september 2019 van Leon

Wij verzorgen ook de foto's bij uw evenement

Installatie van de nieuwe burgemeester van Leudal

Fotoreportage gemaakt bij de installatie van de nieuwe burgemeester van Leudal. Heeft u ook een evenement dat vastgelegd moet worden op foto of film laat het ons dan weten. Wij maken er een mooie reportage van waar u nog op terug kunt kijken.

Foto's voor uw reclamedrukwerk | wij maken het voor u

Leon donderdag, 12. september 2019 van Leon

Ook aandacht voor uw nieuwe collectie

Fotoreportage voor Modecentrum Theelen

Foto's gemaakt voor de winkels van Modecentrum Theelen in Roggel, Panningen, Boxtel en Horst ten behoeve van de website en drukwerk. Natuurlijk verzorgen wij ook een professionele fotoreportage voor uw bedrijf.

Videoreportage huwelijk | Neem contact met ons op

Leon zaterdag, 31. augustus 2019 van Leon

Informeer naar de mogelijkheden

Een mooie trouwreportage

Alweer een mooie trouwreportage gemaakt in Venlo. Boek ook jullie foto- of videoreportage zodat je nog lang kunt nagenieten van de mooiste dag van jullie leven.

Lekker op vakantie met de familie | Tijd voor een groepsfoto

Leon zondag, 1. september 2019 van Leon

Mooie groepsfoto's van de hele familie

Familiefotoshoot de Leistert

Weer een mooie familiefotoshoot gemaakt van een grote familie. Tijdens de shoot maken we natuurlijk ook gezinsfoto's en van opa en oma met de kleinkinderen en heel veel meer samenstellingen. Kortom een heel leuke activiteit tijdens een familievakantie of familieweekend in Roggel of een van de vakantieparken in de omgeving.

50 jaar getrouwd | Wij maken voor u een groepsfoto

Leon zaterdag, 27. juli 2019 van Leon

Een groepsfoto van de hele familie tijdens jullie vakantie

Familiefotoshoot op de Leistert

Afgelopen zaterdag was het gelukkig geen 40 graden meer en dus konden we weer een mooie familiereportage maken van een 50-jarig huwelijksfeest dat werd gevierd met een lang weekend op Buitenhof de Leistert in Roggel met de hele familie. Groepsfoto's, gezinsfoto's, de ouders met de kinderen en de kleinkinderen apart etc. etc. Weer heel veel foto's gemaakt en weer een familie bij gemaakt met prachtige foto's.

Terug naar Oegstgeest | Ook daar maken wij trouwreportages

Leon vrijdag, 26. juli 2019 van Leon

Ook voor jullie maken wij een mooie huwelijksreportage

Trouwreportage in Oegstgeest

Alweer een mooie fotoreportage gemaakt van het huwelijk van Henk en Grietje in Oegstgeest. Ook voor jullie maken wij een prachtige fotoreportage van jullie trouwdag. Je krijgt alle foto's digitaal en je kunt zelf kiezen of je een album wilt laten maken.

Reik je een prijs uit? | Wij komen de foto maken

Leon maandag, 22. juli 2019 van Leon

Van de prijswinnaars van een reis voor 2 personen naar het noorderlicht in Lapland

Fotoreportage voor Bosch Car Service Mebo

Fotoreportage gemaakt bij Bosch Car Service Mebo van de prijsuitreiking van een reis voor 2 personen naar het noorderlicht van Lapland. Ook voor uw bedrijf kunnen wij de fotoreportages verzorgen.

Op vakantie met de kleinkinderen | Hoogste tijd voor een mooie foto

Leon zaterdag, 20. juli 2019 van Leon

Een mooie foto van opa en oma en de kleinkinderen

Groepsfotoshoot Buitenhof de Leistert

Weer een mooie fotoreportage gemaakt voor een familie op Buitenhof de Leistert tijdens hun familievakantie. Wij maken groepsfoto's van de hele familie, van de gezinnen apart, opa en oma en de kleinkinderen etc. etc. Allemaal voor één prijs.

Verliefd, verloofd getrouwd | Altijd een reden voor een foto

vrijdag, 19. juli 2019

Ook een mooi portret van de (klein)kinderen

Groeps- en familiefoto's op de Leistert

Mooie groepsfoto's van de hele familie en van de gezinnen maar ook van uw kleinzoon of dochter met zijn of haar vriend of vriendin en dat allemaal voor een prijs.

Een kleurrijk evenement | Bel ons voor een reportage

Leon dinsdag, 25. juni 2019 van Leon

Ook van uw evenement maken wij een mooie reportage

Kinjer-OLS in Sevenum

Voor DeltaLimburg.nl een mooie reportage gemaakt van het Kinjer-OLS in Sevenum. Ook van uw evenement kunnen wij een mooie reportage maken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Samen op vakantie | Bel ons voor een groepsfoto

Leon zondag, 23. juni 2019 van Leon

Mooie familiefoto's gemaakt ter gelegenheid van een huwelijksjubileum

Fotoshoot Center Parcs het Meerdal

Alweer een mooie fotoreportage afgeleverd met gezinsfoto's, groepsfoto's van de hele familie, foto's van de kleinkinderen etc. etc. Gaat u ook op vakantie met de hele familie op Center Parcs het Meerdal, Buitenhof de Leistert of Weerterbergen in Weert, boek dan nu een mooie fotoshoot.

Promotiefilm van uw bedrijf | Neem contact met ons op

Leon zaterdag, 15. juni 2019 van Leon

Een visitekaartje voor uw bedrijf

Promotiefilm Aspergeboerderij Oppe Haes

Voor aspergeboerderij Oppe Haes in Roggel hebben wij een mooie promotiefilm gemaakt van het aspergeseizoen en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook voor uw bedrijf maken wij een mooie promotiefilm

Familiedag van de zaak | Mail ons voor een fotoreportage

Leon zaterdag, 1. juni 2019 van Leon

Een mooie momentopname van uw bedrijf

Familiedag Kuypers Neer

Ook van de familiedag van uw bedrijf maken wij een mooie reportage. Voor een vaste prijs maken wij de hele dag foto's inclusief groepsfoto's en gezinsfoto's van personeel met hun familie als ze dat willen.
Een goede gelegenheid ook om weer eens een momentopname van uw bedrijf te maken en altijd mooi om later weer eens op terug te kijken.

Sponsorloop | Wij maken er een nieuwsitem van

Leon vrijdag, 24. mei 2019 van Leon

BS De Zjwiek loopt € 7241,75 bij elkaar voor kankeronderzoek

Laat ook uw activiteit professioneel vastleggen

Voor DeltaLimburg.nl een reportage gemaakt van de sponsorloop van basisschool De Zjwiek in Roggel waarmee ze voor een klasgenoot en de stichting Alpe D'Huzes en onderzoek naar kanker een bedrag van ruim € 7000,- bij elkaar hebben gelopen. Een knappe prestatie.

Fotoshoot op vakantiepark | Wij maken een mooi familieportret

Leon vrijdag, 17. mei 2019 van Leon

tijdens jullie vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert

Een groepsfoto van de hele familie

Weer mooie familiefoto's gemaakt op Buitenhof de Leistert in Roggel. Omdat de familie dan weer gezellig helemaal bij elkaar is, is een familieweekend een mooie gelegenheid voor een fotoshoot van de familie. En natuurlijk maken wij ook mooie portretten van de gezinnen en andere samenstellingen zoals moeder en dochters, opa en oma en de kleinkinderen etc.

Mooie videobeelden van een onvergetelijke dag

Leon vrijdag, 17. mei 2019 van Leon

Een prachtige herinnering aan jullie trouwdag

Videoreportage van jullie huwelijk

Voor een prachtige videoreportage van jullie huwelijk ben je bij ons op het goede adres. Wij maken een onvergetelijke reportage van jullie bruiloft met mooie dynamische beelden en verwerken er diverse clips in op muziek van jullie eigen keuze

Je zaak promoten? | Neem contact met ons op

Leon donderdag, 16. mei 2019 van Leon

Promotiefilm voor een café-restaurant

Offerte maken voor bedrijfsfilm

Alweer een aanvraag ontvangen voor een promotiefilm voor een restaurant. Ook voor kleinere bedrijven of startende ZZP'ers hebben wij interessante oplossingen om de klantenkring aan te spreken met dynamische reclamespotjes. Neem contact met ons op om er eens geheel vrijblijvend over te praten.

Videoverslag van een uniek evenement | Bel ons voor jouw evenement

Leon donderdag, 16. mei 2019 van Leon

Onthulling doonderbiebank in Neeritter

De bank die verbindt

Videoreportage gemaakt voor DeltaLimburg.nl van de onthulling van de #Doonderbiebank in Neeritter. Kijk op DeltaLimburg.nl voor de videoreportage. Ook van uw project kunnen wij een mooie reportage maken waarmee u zich kunt onderscheiden op uw website en op social media. Neem dus snel contact met ons op.

Omdat ik er toch was | Fotoreportage voor Deltalimburg.nl

Leon zaterdag, 11. mei 2019 van Leon

een mooie reportage gemaakt voor DeltaLimburg.nl

Open Poorten Dag in Buggenum

Voor DeltaLimburg.nl een videoreportage gemaakt van de Open Poorten Dag in Buggenum. Kijk op DeltaLimburg.nl

Videoverslag voor Deltalimburg.nl

woensdag, 8. mei 2019

Zo kom je nog eens ergens

Videoreportage van een wielertijdrit

Voor DeltaLimburg.nl een sfeerreportage gemaakt van wielrenners die bezig zijn met een tijdrit in het kader van de Limburg Cycling Chrono Trofee. Kijk op DeltaLimburg.nl voor de videoreportage.

Schuttersfeest | Prachtige videoreportage gemaakt

Leon zondag, 28. april 2019 van Leon

Videoreportage van het oprichtingsschuttersfeest

Schuttersfeest in Thorn

Voor deltalimburg.nl een videoverslag gemaakt van het schuttersfeest in Thorn. Onder regenachtige omstandigheden vond op zondag 28 april 2019 in Thorn het schuttersfeest plaats ter ere van de oprichting van Schutterij Sint Michaël en Sint Ansfried gehouden. In een lange optocht trokken 30 schutterijen uit de hele regio door het witte stadje met het defilé op de Wijngaard.

Evenementen en activiteiten | Wij maken de videoreportage

Leon zaterdag, 27. april 2019 van Leon

Motor- en brommerzegening in Roggel

Voor DeltaLimburg.nl een videoreportage gemaakt van de motor- en brommerzegening in Roggel afgelopen zaterdag.

Viering van Koningsdag | Videoreportage voor DeltaLimburg.nl

Leon zaterdag, 27. april 2019 van Leon

Reportage van een regenachtige Koningdagsviering

Koningsdag in Maasgouw

Voor Deltalimburg.nl een reportage gemaakt van Koningsdagviering in Maasgouw. Dit jaar vond de viering plaats in Wessem. Ondanks de regen waren er veel mensen op de been en ook de nodige kinderen met versierde fietsen. Kijk op Deltalimburg.nl voor de reportage die wij maakten van Koningsdag in Wessem.

Indrukwekkende verhalen | Videoreportage herdenking

Leon donderdag, 25. april 2019 van Leon

Videoreportage over de pilotenroute tussen Roggel en Neeritter

Herdenking verzetsstrijders

Voor DeltaLimburg.nl een videoreportage gemaakt over de pilotenroute waarlangs in de Tweede Wereldoorlog meer dan duizend neergestorte piloten, verzetsstrijders en vluchtelingen naar veiliger oorden werden geloodst. Kijk op DeltaLimburg.nl om de reportage te bekijken.

Promotiefilm voor aspergeboerderij | Heerlijk

Leon zaterdag, 20. april 2019 van Leon

Ook voor uw bedrijf maken wij een mooie promotiefilm

Promotiefilm voor Aspergeboerderij

Druk bezig met een promotiefilmpje voor Aspergeboerderij Oppe Haes Roggel, Eind 4 in Roggel. Wil je ook een mooie promotiefilm en beelden die je zo nu en dan los kunt gebruiken voor op de website of voor op social media neem dan snel contact met ons op.

Uitgebreide familiefotoshoot op de Leistert | Erg leuk

Leon zaterdag, 20. april 2019 van Leon

Groepsfoto's van de hele familie

Familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

Mooie groepsfoto's gemaakt op De Leistert Buitenhof dit weekend. Het was alweer fantastisch zomers weer tijdens de reportage. Dus kom je nog naar Roggel voor een familieweekend boek dan meteen ook een fotoreportage met de familie.

Een bruiloft in de open lucht | Vergeet de videoreportage niet

Leon vrijdag, 19. april 2019 van Leon

Bel ons voor een mooie videoreportage van jullie bruiloft

Weer een mooi trouwreportage gemaakt

Een mooie videoreportage gemaakt van een bruilloft op de Busjop In Heythuysen in de stralende zon onder een heldere hemel bij 27 graden. Het was een Goede Vrijdag. Wil je ook een mooie videoreportage van jullie bruiloft neem dan contact met ons op.

Video van concert of uitvoering | Wij maken het graag

Leon dinsdag, 9. april 2019 van Leon

Concert "Message in a Bottle" van Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union

Een videoreportage van het jaarlijkse concert

Ieder jaar brengen Zanggroep Kazoo en harmonie L'Union uit Heythuysen een gezamenlijke uitvoering op de planken en ieder jaar maak ik van de gelegenheid gebruik om weer wat dingen uit te proberen of te testen. Dat maakt dat we altijd voorbereid zijn voor een perfecte opname van iedere uitvoering of concert. Wil je meer weten over de registratie van jullie uitvoering of wil je de opnamen van Kazoo en L'Union bekijken klik dan hier of maak snel een afspraak om je te verzekeren van een professionele registratie van jullie concert.

Een groepsfoto van de familie | Een leuke vakantieactiviteit

Leon maandag, 8. april 2019 van Leon

Het was weer een mooie dag voor groepsfoto's

familiefoto's Buitenhof de Leistert

Bij een heerlijke temperatuur op de vroege zondagmorgen op stap met een familie die het 50-jarig huwelijksfeest van de ouders vierde op Buitenhof de Leistert en van de gelegenheid gebruik maakte om mooie groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's met de kleinkinderen en de eigen kinderen en nog veel meer te laten maken. Nu nog even alle foto's bewerken en enkele foto's van effecten voorzien zoals z/w en sepia en dan kunnen de foto's online zodat de familie de mooiste uit kan zoeken. Boek nu ook een leuke familieactiviteit tijdens je vakantie in Roggel op de Leistert.

Een concert of uitvoering | Neem contact met ons op

Leon maandag, 8. april 2019 van Leon

What can you do with a didgerido

Registratie van concert van Kazoo en harmonie L'Union

Wij maken ook een mooie videoreportage van het concert of de uitvoering van de harmonie, fanfare of zangkoor. Natuurlijk nemen wij ook het geluid perfect voor u op. Met meerdere camera's maken wij een dynamische registratie van het concert. En natuurlijk kunnen wij u de DVD's leveren die u vervolgens weer kunt verkopen zodat de videoregistratie u uiteindelijk geld geld oplevert.......... Bekijk de film

Een leuke sfeerreportage | Een leuk uitje voor ons

Leon maandag, 8. april 2019 van Leon

Reportage gemaakt voor DeltaLimburg.nl

Fietspontje Ophoven - Ohé en Laak weer in de vaart

Voor DeltaLimburg.nl een leuke sfeerreportage gemaakt van het fietspontje tussen Ohé en Laak en Ophoven in Belgie dat sinds 6 april weer in de vaart is. Tot en met 27 oktober kan iedereen met de fiets of te voet weer gebruik maken van het elektrische veerpont genaamd President Willy Claes. Bekijk de reportage op DeltaLimburg.nl

Video uitvaart vaak vergoed | Bezoek onze site

Leon vrijdag, 5. april 2019 van Leon

Kosten foto- of videorapportage uitvaart vergoed via uitvaartverzekering

Een foto- of videoreportage van de uitvaart

De kosten voor film of fotografie bij een begrafenis of crematie worden vaak vergoed door de uitvaartverzekering. Het is alleen wel even belangrijk om rekening te houden met het soort verzekering dat is afgesloten. Kapitaalverzekeringen en combinatieverzekeringen bieden (gedeeltelijke) keuzevrijheid wat betreft besteding van het geldbedrag.

Bent u van plan om bij uw uitvaart of die van uw overleden dierbare foto’s of video’s te laten maken? Dan kunt u Leon van Lier hiervoor inschakelen. Meer weten over de dekking via de uitvaartverzekering? Kijk op Uitvaartverzekering.nl voor meer informatie............ Lees verder

Snel een vacaturen opvullen | Wij maken snel een filmpje

Leon zondag, 31. maart 2019 van Leon

Vacaturefilmpje gemaakt voor Bosch Car Service Meo

Wij maken ook een vacturevideo voor jullie bedrijf

Een vacaturevideo wordt veel vaker bekeken dan een andere personeelsadvertentie. Bovendien kun je al wat van je bedrijf en toekomstige collega's laten zien. Dat nodigt mensen sneller uit om te reageren........ Lees verder

Familie kan uitvaart niet bezoeken | Wij verzorgen een livestream

Leon vrijdag, 22. maart 2019 van Leon

Videostream van uitvaart gemaakt

Videoreportage uitvaart

Vandaag hebben we een videoreportage gemaakt van een uitvaart in Roggel. Omdat niet alle nabestaanden bij de uitvaart aanwezig konden zijn hebben we de uitvaart via het internet gestreamd zodat ook deze mensen de uitvaart live konden volgen...... Lees verder

Promoclip voor je concert | Bel ons even op

Leon vrijdag, 15. maart 2019 van Leon

A tribute to George Harrison

Promoclipje opgenomen voor een reeks concerten

Promoclipje opgenomen voor A tribute to George Harrison and friends op 30 maart in Muziekcentrum De Bosuil in Weert en op 20 april in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, met o.a. Len David , Theo de Grood, Jeroen Houben...... lees verder

Een lintje van de koning | Reden voor een mooie foto

Leon dinsdag, 12. maart 2019 van Leon

Nog even naar het gemeentehuis voor een foto

Ria Teluij ontvangt een koninklijke onderscheiding

Voor DeltaLimburg.nl nog snel even naar het gemeentehuis in Heythuysen om 22.00 uur 's avonds om een foto te maken van Ria Teluij die voor haar werk als gemeenteraadslid een koninklijke onderscheiding ontvangt van burgemeester Arno Verhoeven..... lees verder

Familiefoto's en groepsfoto's | Ik maak de reportage voor u

Leon zaterdag, 2. maart 2019 van Leon

Alweer prachtig lente-achtig weer tijdens een familiereportage

Familiefoto's gemaakt op Kirkelkesberg

Het was weer heel mooi weer tijdens de familie fotoshoot vanmiddag. Behalve groepsfoto's van de hele familie maken we ook foto's van gezinnen apart maar ook van stelletjes apart. Zo maken we er een gezellige middag van. Achteraf bewerk ik de foto's ook nog voor een deel zodat er ook nog iets te kiezen valt zoals zwart-wit bijvoorbeeld of sepia of andere effecten........... Lees verder

Een openstaande vacature | Wij maken er een reclamespotje voor

Leon vrijdag, 26. oktober 2018 van Leon

Wij maken ook een snel vacturefilmpje voor jouw bedrijf

Vacaturefilmpje gemaakt voor Bosch Carservice Mebo

Hoe bereik je zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen als je een automonteur zoekt. Wij maken een mooi vacaturefilmpje voor jouw bedrijf dat je snel kunt inzetten op sociale media en internet. Het werkt beter als alleen tekst met een plaatje. Iedereen gaat toch even kijken...... Lees verder

Groepsfoto in de winter | Neem contact met ons op

Leon zaterdag, 23. februari 2019 van Leon

Zo vroeg in het jaar konden we nog nooit naar buiten

Groepsfoto's en familiefoto's gemaakt in de Groote Peel

Vandaag prachtige familiefoto's gemaakt in de Groote Peel in Ospel. Het was er prachtig weer voor. Zo vroeg in het jaar hebben we nog nooit buiten foto's kunnen maken omdat het weer zo aangenaam was.......... Lees verder

Neem direct contact met ons op

  • Bel ons voor meer informatie of om jouw reportage te boeken

Kijk iedere dag naar DeltaLimburg.nl voor het laatste nieuws en heel veel informatie uit Midden-Limburg.
Nieuws en videoreportages uit de gemeenten Leudal, Roermond
en Maasgouw op elk moment van de dag.

Volg ons ook op Facebook