Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Familiefotografie

Familieportret

Bij ons kunt u met de hele familie terecht voor een fotoshoot in de fotostudio, maar als u dat wilt komen wij ook naar u toe. Een foto van opa en oma met de kleinkinderen, een stoere foto van de kinderen, een foto van de kleinkinderen, gezinsfoto's. Wij maken foto's in alle samenstellingen die u wenst.

Mooie buitenlocaties in het Leudal

Wij hebben een aantal schitterende buitenlocaties, maar natuurlijk kunnen we ook altijd terecht in de studio, wel zo handig als het weer even niet meezit. Wanneer we een afspraak maken stuur ik u meteen een aantal foto's van de buitenlocaties zodat u daar een beeld bij heeft en een goede keuze kunt maken. Natuurlijk kunnen we ook foto's maken op een buitenlocatie van uw keuze.

Prachtige binnenlocaties voor groepsfoto's

Bij slecht weer en in de wintermaanden kunnen we behalve in de studio ook terecht op twee prachtige binnenlocaties. Zo is er de mogelijkheid om foto's te maken bij en in een echt kasteel maar ook in een open luchtmuseum waar we de beschikking hebben over prachtige ruimten waar foto's gemaakt kunnen worden.

Huwelijksjubileum fotografie

Bent u 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd of 50 jaar getrouwd dan is dat vaak een mooie gelegenheid voor een feest maar ook voor het maken van een familiefoto en groepsfoto met uw vrienden en vriendinnen

Gratis foto's

Bij iedere reportage krijgt u een aantal gratis foto's en ook krijgt u digitale bestanden gratis. U kunt ook alle foto's digitaal nabestellen of alleen de foto's die u mooi vindt. Natuurlijk kunt u ook gewoon fotoafdrukken nabestellen. Kijk ook eens bij onze wandversieringen of canvasafdrukken voor als u iets speciaals zoektzoals een herinnering op linnen.

Wij bewerken de foto's ook zodat u foto's in z/w of sepia kunt bekijken. Desgewenst maken wij ook een mooi collage van de gemaakte foto's.

Nadat de opnamen zijn gemaakt zetten wij alle foto's online en kunt u thuis op u gemak de foto's uitzoeken. U kunt de foto's online nabestellen.

Daarna maken wij de bestelling voor u klaar en krijgt u van ons bericht wanneer de foto's afgehaald kunnen worden. Woont u verder weg dan krijgt u de foto's natuurlijk thuis gestuurd.

Facebookrecensies

Vakantieboerderij Hoffenterhof
voor een mooie vakantie op een prachtige landelijke locatie in Haler, midden-limburg