Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Glamourfotografie

Glamourportret

In een circa anderhalf uur durende glamourfotoshoot maken wij een exclusief glamourportret. De foto's zijn perfect te gebruiken voor aanmelding bij modellenbureaus of ter aanvulling van je eigen portfolio. Natuurlijk kun je de glamourfoto ook gebruiken om je vriend of vriendin te verrassen.

Wij hebben ook een aantal schitterende buitenlocaties, voor het geval dat de voorkeur geniet, maar natuurlijk kunnen we ook altijd terecht in de studio, als het weer even niet meezit. Wanneer we een afspraak maken stuur ik je meteen een aantal foto's van de buitenlocaties zodat je daar een beeld bij hebt en een goede keuze kunt maken. Natuurlijk kunnen we ook foto's maken op een buitenlocatie van jouw keuze.

Vriendinnenfotoshoot

Het glamourportret kan ook uitgebreid worden met een aantal vriendinnen. Wij zorgen voor de hairstyling en de visagie. In onze fotostudio maken we vervolgens foto's van iedereen individueel maar ook van de groep.

Luxe studioportret

Bij iedere reportage krijgt je een aantal fotoafdrukken cadeau en ook krijg je digitale bestanden gratis. Je kunt ook alle foto's digitaal nabestellen of alleen de foto's die je mooi vindt van de porftfolioshoot. Kijk ook eens bij onze wandversieringen of canvasafdrukken voor als je iets speciaals zoekt zoals een herinnering op linnen bijvoorbeeld.

Hairstyling en visagie

In de studio bestaat de mogelijkheid om je haren te modelleren en make-up bij te werken. Tevens is er een aparte kleedruimte zodat je ook andere outfit aan kunt trekken. Vooraf ontvang je van ons een brochure met algemene tips over modellenfotografie, te gebruiken kleding (bijv. zomerkleding ook al is het nu winter, diverse stijlen zoals trendy en sportief) en make-up.

Desgewenst verzorgen wij dat er een hairstyliste aanwezig is en iemand voor de visagie.

Tijdens de sessie veranderen we diverse malen van achtergrond, van wit naar zwart, van modern naar klassiek. Ook werken we met diverse belichtingen en effecten.

Natuurlijk mag je je vriend of vriendin meenemen.

Facebookrecensies