Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Portretfotografie

Portretfoto in de studio of op locatie

Een mooi studioportret van jezelf, met je vriend of vriendin of een foto van de kinderen of een babyportret. Natuurlijk kunnen wij de fotoshoot ook op stoere fotolocatie in de buurt maken Je ontvangt alle foto's digitaal, maar je kunt natuurlijk ook gewoon nabestellen.

Mooie buitenlocaties in het Leudal

Wij hebben een aantal schitterende buitenlocaties voor een stoere portretfoto van de kinderen, maar natuurlijk kunnen we ook altijd terecht in de studio, wel zo handig als het weer even niet meezit. Wanneer we een afspraak maken stuur ik meteen een aantal foto's van de buitenlocaties zodat je daar een beeld bij hebt en een goede keuze kunt maken. Natuurlijk kunnen we ook foto's maken op een buitenlocatie van je eigen keuze.

Prachtige binnenlocaties voor groepsfoto's

Bij slecht weer en in de wintermaanden kunnen we behalve in de studio ook terecht op twee prachtige binnenlocaties. Zo is er de mogelijkheid om foto's te maken bij en in een echt kasteel maar ook in een open luchtmuseum waar we de beschikking hebben over prachtige ruimten waar foto's gemaakt kunnen worden.

Gratis foto's

Bij iedere reportage krijgt u een aantal fotoafdrukken cadeau en ook krijgt u digitale fotobestanden gratis. U kunt ook alle foto's digitaal nabestellen of alleen de foto's die u mooi vindt. Natuurlijk kunt u ook gewoon fotoafdrukken nabestellen. Kijk ook eens bij onze wandversieringen of canvasafdrukken voor als u iets speciaals zoekt zoals een herinnering op linnen.

Nadat de opnamen zijn gemaakt zetten wij alle foto's online en kunt u thuis op u gemak de foto's uitzoeken. U kunt de foto's online bestellen.

Daarna maken wij de bestelling voor u klaar en krijgt u van ons bericht wanneer de foto's afgehaald kunnen worden. Woont u verder weg dan krijgt u de foto's natuurlijk thuis gestuurd.

Facebookrecensies