Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie en zakelijke portretfotografie

In de huidige tijd is het belangrijk om als bedrijf online goed zichtbaar te zijn. Met behulp van sociale media als Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, YouTube etc., presenteren u en uw medewerkers zich aan de wereld. Een mooie aansprekende profielfoto van de medewerkers is misschien aanleiding voor de eerste klik en het begin van een mooie opdracht. Vanzelfsprekend kunt u de foto op nog meer manieren toepassen. Bijvoorbeeld in uw e-mailhandtekening, maar ook op visitekaartjes en andere correspondentie.

Wij komen naar u toe

Wanneer u daarvoor kiest komen wij naar u toe en maken een mooie fotoshoot in uw eigen omgeving op uw bedrijf. Maar ook de medewerkers fotograferen wij op hun werkplek maar desgewenst ook in een studiosetting die we daarvoor opbouwen. Per persoon krijgt u drie digitale bestanden aangeleverd die u vervolgens onbeperkt kunt gebruiken.

Fotografie voor sociale media

Natuurlijk kunnen wij ook een fotoreportage verzorgen van uw bedrijf, van de activiteiten van uw medewerkers met actiefoto's op locatie, maar ook activiteiten m.b.t. bijv. evenementen. Ook bedrijfsfeesten zijn bij uitstek een gelegenheid voor een bedrijfsreportage. Wij maken foto's voor gebruik op uw website, foto's voor brochures en foto's voor reclamewerk. Maar natuurlijk ook voor presentaties op beurzen. Beelden maken meer duidelijk dan een volgeschreven A4'tje. Wij maken daarom ook foto's van uw interieur en van die nieuwe machine of van uw nieuwe wagenpark, maar ook leggen wij het productieproces voor u vast. Kortom neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat voor u.

Fotoreportage bedrijfopening of bedrijfsjubileum

Een bedrijfsopening of een bedrijfsjubileum is bij uitstek een gelegenheid voor een mooie fotoreportage. Alles ligt er netjes bij voor een mooie fotoreportage. Maar wij maken ook foto's terwijl iedereen bezig is en je de dynamiek van het bedrijf mooi in de foto's terug ziet.

In de studiosetting

Op de werkplek

Het interieur

Facebookrecensies