Fotoreportage huwelijk

U bent hier: Startpagina » Huwelijk » Fotoreportage huwelijk

Trouwreportage in Schin op Geul

Leon vrijdag, 16. september 2022 van Leon

Fotoreportage van de hele trouwdag

Trouwfotoshoot voor Patricia en Mathieu

Weer een mooie trouwfotoshoot gemaakt in Schin op Geul voor Patricia en Mathieu. Het was wel even spannend afgelopen week. Zou het weer goed blijven of zouden we toch regen krijgen. En wat doen we dan? Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en hebben we een prachtige fotoreportage gemaakt bij kasteel Schaloen in Oud-Valkenburg. Met een mooie auto van Trouwvervoer Weert en een lekker zonnetje tijdens de fotoreportage was het plaatje compleet.

Trouwfotoshoot in Sevenum

Leon vrijdag, 1. juli 2022 van Leon

Met dronebeelden

Foto- en videoreportage huwelijk van Dana en Evert

Wij maken voor jullie een compleet verzorgde reportage van jullie huwelijk. Met een combinatie van foto, film en dronebeelden mis je geen moment van de dag meer en hoef je niet alles afzonderlijk te boeken. Boek je reportage daarom nu en wij verzorgen de rest. Natuurlijk krijg je alle foto's digitaal en krijg je een prachtige montage van de gemaakte videobeelden inclusief een videoclip.

Fotoreportage van jullie bruiloft

Als fotograaf van jullie bruiloft maken wij een mooie fotoreportage van jullie trouwdag. Van het klaarmaken van de bruidegom, het afhalen van de trouwauto en het bruidsboeket, het aankleden van de bruid, het afhalen van de bruid, de ceremonie, de toost en de felicitaties, de bruidstaart, de fotoreportage, de ontvangst van de avondgasten, de openingsdans en voordrachten.Tot in de late uurtjes maken wij een mooie fotoreportage van jullie trouwdag. En natuurlijk ontvangen jullie alle digitale bestanden van de fotoreportage van jullie huwelijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om maar een gedeelte van de dag foto's te laten maken.

Oog voor detail

Omdat je achteraf alles nog eens goed wilt kunnen bekijken maken wij een uitgebreide fotoreportage van jullie trouwdag waarin we ook aandacht hebben voor de kleine details zoals de trouwringen en het bruidsboeket dat we mooi in beeld brengen. Na de bruiloft bewerken we trouwens alle foto's ook nog zodat ze helemaal perfect zijn voordat we de bruidsreportage aan het bruidspaar overhandigen. Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om een mooi fotoboek of album te laten maken van de trouwreportage van jullie huwelijk.

Mooi opgemaakt fotoboek van jullie huwelijk

Willen jullie een mooi fotoboek of een mooi fotoalbum als aandenken aan jullie trouwdag dan kunnen wij dat voor jullie maken. Aan de hand van alle gemaakte foto's zoeken jullie er een aantal uit die jullie in het trouwalbum willen hebben. Met die foto's ga ik aan de slag om van jullie trouwfoto's een mooi fotoboek te maken van jullie trouwdag. De montage van de foto's in het album is in zijn geheel online te volgen en jullie kunnen zelfs iedere pagina van het fotoboek van jullie huwelijk van commentaar voorzien op basis waarvan ik weer een nieuw ontwerp maak.

Fotoshow van de fotoreportage van jullie huwelijk

Van de fotoreportage van jullie bruiloft kunnen wij ook een mooie fotoshow maken. Een fotoshow is een luxere vorm van een diavertoning, heel dynamisch. De fotoshow maken wij op muziek die jullie uitzoeken en die wij samen met de trouwfoto's monteren tot een mooie clip van jullie trouwdag. In de fotoshow kunnen we zelfs videobeelden van de trouwdag opnemen zodat het nog mooier wordt en je met de bewegende beelden en het geluid een nog mooiere samenvatting van jullie trouwdag krijgt.