Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Fotoreportage huwelijk

Het fotoalbum is terug

Wil je ook een mooi fotoalbum om nog eens terug te kijken op jullie trouwdag. Wij maken een uitgebreide fotoreportage van jullie trouwdag en van de feestavond en maken daar een prachtig fotoalbum van. Natuurlijk krijg je alle foto's ook nog digitaal. En als extra doen we er ook nog een fotoshow bij op jullie eigen muziek. Dit alles bieden wij nu tijdelijk aan voor slechts € 995,-.

Vanzelfsprekend zoeken jullie zelf de foto's uit die in het album komen en ook is er een ruime keuze aan covers. Verder kunnen wij het fotoalbum uitvoeren met de nieuwe prachtige metallic-bladen. Dat geeft een wel heel aparte dimensie aan jullie trouwalbum. Zelfs tijdens het maken van het album hou je overzicht, want alle gemaakte pagina's kun je live bekijken en van commentaar voorzien met onze nieuwe cloud-proofing functionaliteit.

Belangstelling voor deze reportage? Klik hieronder op meer informatie en dan nemen wij contact met jullie op. Natuurlijk mag je ons ook meteen bellen voor een afspraak.

Een mooie trouwreportage

Wij maken voor jullie een prachtige trouwreportage precies zoals je hem wilt hebben. Je ontvangt sowieso alle foto's digitaal. Bovendien maken wij op de trouwdag zelf nog een foto/diashow die jullie tijdens de receptie of feestavond af kunnen spelen. Jullie familie en vrienden zullen het geweldig vinden.

Het liefst maken wij spontane beelden van een bruidspaar op de mooiste dag van hun leven tijdens de bruidsreportage. Dat doen we bij voorkeur niet met één trouwfotograaf maar met twee fotografen die alle bijzondere momenten van jullie onvergetelijke dag vastleggen in een prachtige beleving waarvan jullie liefst ’s avonds bij aanvang van het feest op de trouwlocatie al kunnen genieten in de vorm van een prachtige fotoshow. Vanzelfsprekend ontvangen jullie daarna ook alle digitale bestanden en nog een aparte fotoshow gemonteerd op jullie favoriete muziek.

Trouwalbum of fotoboek

Natuurlijk kunnen we ook nog een fotoalbum of fotoboek maken van de bruidsreportage. Ook daarin is ruime keuze. Bijvoorbeeld in de vorm van een klein handzaam album wat je overal mee naartoe kunt nemen tot een groot super de luxe album waar alle foto’s erg mooi in uitkomen. Desgewenst maken wij tijdens de fotoreportage ook hier en daar korte filmbeelden die we in de fotoshow monteren. Heel bijzonder en uniek in Nederland! Dus maak snel een afspraak en kom het bekijken.

Fotoshow

Nieuw is de fotoshow. Het is meer dan een powerpointpresentatie of diapresentatie of diashow. Wil je geen album, maar alleen alle foto's op DVD, dan maken wij daar voor jullie een prachtige fotoshow bij met jullie favoriete muziek. Deze fotoshow ontvang je niet alleen op DVD maar ook als HD-bestand zodat je hem met een USB-stick op de TV kunt bekijken, maar ook kunt delen via sociale media en op de laptop of tablet kunt bekijken.

Fotoshow met videobeelden

Helemaal uniek is de fotoshow met daarin verwerkt foto's van de trouwreportage én daarnaast videobeelden van belangrijke momenten van jullie huwelijk. Je krijgt dus geen uitgebreide videoreportage maar hier en daar maken we enkele videobeelden die we verwerken in de fotoshow. Natuurlijk zetten we de gemaakte videobeelden ook nog allemaal mooi bij elkaar op DVD zodat je die later nog eens op je gemakt terug kunt kijken.

And... action

Tijdens de fotoreportage en de trouwceremonie hebben we altijd wel een actioncamera bij ons waar we heel leuke beelden mee maken die direct beschikbaar zijn.

Onze werkwijze op de trouwdag

Op de trouwdag beginnen we vaak bij de bruidegom thuis. Het aantrekken van het trouwpak, zit de stropdas goed, het strikken van de schoenen. Veel detailfoto's. Foto's van het weggaan thuis. Foto's met de ouders en natuurlijk met de trouwauto. Dan gaan we naar de bruid. Ook daar veel mooie detailfoto's van de finishing touch voordat de bruidegom arriveert. Vanzelfsprekend volgen daarna de vaste programmaonderdelen van een huwelijksdag zoals de fotoreportage, het wettelijk huwelijk, eventueel het kerkelijk huwelijk en de groepsfoto's. Daarna gaan we nog mee naar de feestlocatie voor de bruidstaart en de toast. Vanzelfsprekend is iedere andere indeling mogelijk of kunt u ook een gedeelte van de dag vast laten leggen. Ook is het mogelijk om tijdens de feestavond foto's te maken.

De voorbereiding van de bruidsreportage

Wij maken graag vooraf kennis met de mensen waarvoor we werken. U krijgt dan een beter beeld van wie wij zijn en hoe we werken en wij kunnen u voorbeeldalbums laten zien en u beter informeren. In een persoonlijk gesprek zal ik u ook meteen een passend aanbod doen op basis van uw specifieke wensen. U weet dan ook precies wat u betaald.

Natuurlijk kunt u vooraf al informatie opvragen via het informatieformulier op deze website. U ontvangt dan per omgaande de prijslijst. Daarna kunt u zelf beslissen of u een afspraak wilt maken om langs te komen of dat u ons meteen wilt reserveren voor uw trouwdag.

Wanneer wij uw trouwdag mogen fotograferen, nemen wij met u de trouwdag tot in detail door, zodat ook alle belangrijke momenten goed worden vastgelegd. U ontvangt van ons een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken worden vastgelegd. Desgewenst gaan we vooraf nog even met u langs bij de fotolocatie en uiterlijk één week voor de grote dag nemen wij nog contact met u op om de puntjes op de i te zetten.

Facebookrecensies

Voorbeeldfoto's

Klik om verder te kijken

Fotoshow (nieuw!)

Een prachtige presentatie van alle gemaakte foto's op jullie favoriete muziek

And... Action!

Tijdens onze fotoreportage hebben wij altijd wel een kleine actioncamera bij ons. Hiermee maken we de leuke beelden die al meteen beschikbaar zijn.

Beleef je trouwdag

Op jullie trouwdag gaat het om beleven. Beleef de dag en geniet en wij leggen het voor jullie vast in een prachtige reportage.