Videoreportage huwelijk

U bent hier: Startpagina » Huwelijk » Videoreportage huwelijk

Videoreportage bruiloft

Wij maken een mooie film van jullie bruiloft van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Het resultaat is altijd een prachtige trouwfilm waar je nog graag naar terug kijkt. Bij ons kun je er zelfs voor kiezen om achteraf opties toe te voegen aan je trouwvideo. Zo kun je de dag vast laten leggen en later besluiten of je een trouwvideoclip wilt of zelfs een mooi gemonteerde samenvatting.

Een mooie videoclip van jullie huwelijk

Wij maken een prachtige persoonlijke videoclip van jullie huwelijk die je later nog graag eens terugkijkt met familie en vrienden. De spontaniteit, de emoties, wij leggen het allemaal voor jullie vast in een bruidsvideo zonder dat je het gevoel hebt dat we overal bovenop zitten. De bruidsvideograaf zal nauwelijks zichtbaar zijn werk doen en toch alle mooie momenten vastleggen met meerdere camera's.

Beleef je bruiloft opnieuw met een mooie trouwfilm

De dag vliegt voorbij en je hebt nauwelijks tijd om alle indrukken te verwerken. Kies je voor een videoreportage van jullie trouwdag dan kun je achteraf nog lang genieten van een mooie film van de ceremonie, de emotie bij het afhalen van de bruid, een traan bij het ja-woord, de bewondering voor je trouwjurk en vele andere momenten op jullie trouwdag die wij vastleggen in een mooie bruidsfilm.

Een samenvatting van jullie trouwdag met een trouwreportage

Met een samenvatting van jullie trouwdag heb je een mooie videoreportage van jullie trouwdag van circa drie kwartier tot een uur die geheel is gemonteerd en waarin jullie favoriete muziek is verwerkt. Daarnaast kun je ook nog alle filmbeelden krijgen die op jullie bruiloft zijn gemaakt. Het is altijd weer leuk om eens terug te zien wie er nou allemaal op de receptie waren en hoe de ceremonie er in zijn geheel uitzag door de ogen van de videograaf van jullie huwelijk omdat je zelf vaak met de rug naar je gasten zit.

Prachtige glidecambeelden in jullie trouwvideo

Bij een videoreportage gebruiken we gestabiliseerde camera's voor prachtige bewegende beelden. Alsof er een drone meevliegt hoor ik vaak zeggen. Wil je ook een mooie video van jullie trouwdag met mooie beelden waar je tot in lengte van jaren nog van kunt genieten maak dan snel een afspraak om je te verzekeren van een professionele videoreportage van jullie bruiloft.

Onze specialiteiten

Prachtige videomontages

Wij maken bijzondere montages van jullie trouwdag met mooie bijpassende muziek die wordt uitgekozen door het bruidspaar zelf. Een montage van de videoreportage van jullie huwelijk moet bij jullie passen. Daarom overleg ik van tevoren met het bruidspaar wat hun wensen zijn en hoe ze hun trouwvideo het liefst zien. Geef vooral ook zelf aan wat je mooi vindt.

Dynamisch en afwisselend

Zonder dat je merkt dat er een trouwvideograaf aanwezig is op jullie bruiloft leggen wij heel veel vast en dat levert heel mooie beelden op in de videoreportage van jullie huwelijk. Een gopro in de trouwauto en een gopro op de auto van de trouwvideograaf levert zulke mooie beelden op. Het is net dat beetje extra wat het hem doet in een mooie trouwfilm.

Perfect geluid bij jullie trouwvideo

Een video van jullie trouwdag is vooral mooi omdat het geluid perfect is. Wij nemen het geluid apart op zodat je straks bij het bekijken van jullie trouwfilm kunt genieten van het beste geluid. Ook geluid van live muziek tijdens de trouwceremonie nemen we apart op. Het geeft de film van jullie bruiloft zoveel meerwaarde en je merkt het pas als het ontbreekt.