Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Videoreportage huwelijk

Videoreportage van de hele trouwdag voor € 450,-

Wij maken een videoreportage van jullie trouwdag voor € 450,-. Binnen enkele dagen kunnen jullie bovendien al genieten van deze trouwreportage. Geen weken wachten dus maar snel resultaat. Kijk ook even op onze prijslijst en overtuig je zelf. Nu tijdelijk een videoreportage van jullie trouwdag en feestavond inclusief een videoclip voor slechts € 650,--.

Onze films kenmerken zich door veel dynamiek. Dus niet minutenlang naar hetzelfde beeld kijken maar veel afwisseling in beeld omdat we ook met meerdere camera’s werken. En natuurlijk een perfect geluid dat apart wordt opgenomen. Daarnaast gebruiken we hier en daar nog speciale actioncamera’s om nog meer dynamiek in de film te brengen.

Een droomvideo van jullie huwelijk

Trouwvideoclip

Wij maken van jullie trouwdag een droomvideo met prachtige beelden op jullie eigen favoriete muziek.

Geplaatst door Foto en Film Leon van Lier op Maandag 20 augustus 2018

360° video

Wil je echt het nieuwste van het nieuwste op jullie bruiloft? Wij maken een mooie 360° opname tijdens jullie trouwmoment waarmee je de hele sfeer van dat moment nog een keer kunt beleven. Of een 360° opname van de openingsdans waarbij je de reactie van de gasten ook nog een keer terug kunt zien.

360° video van jullie huwelijk

Same-day-edit-clip

Willen jullie dezelfde avond samen met de avondgasten al genieten van prachtige videobeelden die overdag op de trouwdag zijn gemaakt dan kan dat met onze same day edit clip. Deze clip maken wij klaar na de officiële ceremonies terwijl het bruidspaar zich onderhoudt met de daggasten en voordat de avondgasten arriveren. Tussentijds maken wij natuurlijk ook nog beelden van de gebeurtenissen op jullie trouwdag.

Videoclip van jullie trouwdag

Van de videobeelden die we op jullie trouwdag gemaakt hebben kunnen we bovendien ook nog een mooie trouwvideoclip maken. Op een muzieknummer dat jullie zelf hebben uitgekozen monteren wij de mooiste beelden van jullie huwelijk tot een heel mooie videoclip die je achteraf nog veel zult bekijken met familie en vrienden. Ook kun je deze gemakkelijk delen via je eigen sociale media, want behalve op DVD krijg je bij ons ook alles in HD als bestand aangeboden zodat je het overal kunt bekijken; thuis op de tv, op je tablet op de pc of laptop en zelfs op je telefoon.

Een videoclip van jullie huwelijk op je eigen muziek

Uitgebreide montage van jullie trouwvideo

Desgewenst maken wij ook een langere montage van jullie trouwvideo. Daarin verwerken we alle geschoten beelden. Tijdens de ceremonies wordt met twee camera's gefilmd, voor een dynamischer, levendiger eindresultaat. Ook nemen wij het geluid tijdens de trouwceremonie in het stadhuis en de kerk apart op met meerdere microfoons, zodat het ja-woord achteraf klinkt alsof je erbij zit. In de montage zetten we de puntjes op de i. Zo verwerken we de trouwkaart in het intro en in de DVD-hoes en zelfs het DVD-label wordt helemaal op jullie feest aangepast. Het resultaat is een prachtige trouw-dvd van jullie huwelijk waar je nog lang plezier aan kunt beleven.

Unieke videoreportage huwelijk

Wij werken niet met standaardsjablonen. Iedere bruiloft is voor ons een film op zich. Daarom maken wij voor iedere bruiloft opnieuw titels die wij baseren op de trouwkaart of andere persoonlijke zaken van het bruidspaar. Dit komt ook terug in het DVD-menu en in de DVD-hoezen. Verder maken wij live geluidsopnamen bij de ceremonie wat resulteert in prachtig geluid bij de weergave van de video. Voor de muziekkeuze in de samenvatting maken we gebruik van de smaak van het bruidspaar. Het bruidspaar geeft ons hun favoriete muziek, die ze terug willen horen in de film. Dit maakt iedere film weer tot een uniek stukje werk.

Voorbereiding op de huwelijksreportage

Wij maken graag vooraf kennis met de mensen waarvoor we werken. U krijgt dan een beter beeld van wie wij zijn en hoe we werken en wij kunnen u ook wat voorbeeldfilms laten zien en u beter informeren en zelfs een passend aanbod doen op basis van uw specifieke wensen.

Natuurlijk kunt u vooraf al informatie opvragen via het informatieformulier op deze website. U ontvangt dan per omgaande de prijslijst. Daarna kunt u zelf beslissen of u een afspraak wilt maken om langs te komen of dat u ons meteen wilt reserveren voor uw trouwdag.

Wanneer wij uw trouwdag mogen filmen, nemen we samen met u de trouwdag tot in detail door, zodat ook alle belangrijke momenten goed worden vastgelegd. U ontvangt van ons een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken worden vastgelegd en uiterlijk één week voor de grote dag nemen wij nog contact met u op om de puntjes op de i te zetten.

Opbouw van de bruidsvideoreportage

Vaak beginnen we de trouwfilm 's ochtends bij de bruidegom die zich klaar maakt om te vertrekken. Soms gaan we - afhankelijk van het programma - met de bruidegom mee en filmen het afhalen van het bruidsboeket. Ook gaan we alvast naar de bruid om de spanning en het moment van de aankomst van de bruidegom te filmen. Veel sfeerbeelden van de trouwdag dus, waar we mooie muziek onder verwerken.

Afhankelijk van de dagindeling wordt het wettelijk huwelijk met aankomst van de gasten, de toespraken, het ja-woord, het ondertekenen van de trouwakte, de felicitaties, de bordesfoto’s en het vertrek vanaf het stadhuis gefilmd. Als er live-muziek wordt gespeeld filmen we dat ook natuurlijk. Daarnaast nemen we het geluid daarvan nog eens apart op om het later in de film te verwerken voor het beste resultaat.

Bij het kerkelijk huwelijk filmen we natuurlijk ook de aankomst van het bruidspaar, het verwelkomen van de gasten, het welkom door geestelijke, het binnengaan van de kerk door de bruid aan de arm van haar vader en natuurlijk de huwelijkssluiting. Ook filmen we alle live-muziek die gespeeld wordt en nemen we daarvan het geluid nog eens apart op voor een schitterend resultaat. Ook de mariahulde en het altijd met veel confetti of ballonnen gepaard gaande verlaten van de kerk en de sfeerbeelden daarna leveren, met de bijpassende muziek prachtige beelden op.

Het wettelijken eventueel kerkelijk huwelijk filmen we met twee camera's. Het geluid van de sprekers en van de live-muziek wordt ook apart opgenomen. Dit levert een heel dynamische film op met een prachtige geluidskwaliteit.

Ook de fotoreportage filmen we om er vervolgens een leuke clip van te maken, die wordt verwerkt in de samenvatting. U kunt er ook voor kiezen om juist niet de fotoreportage te filmen maar om mij in de tijd dat juliie weg zijn, de daggasten te laten volgen zodat je dat later nog eens terug kunt zien.

Na het officiële gedeelte gaan we mee naar de feestzaal, waar we het aansnijden van de bruidstaart filmen. Ook de toost op het bruidspaar wordt gefilmd en het feliciteren door ouders, familie en vrienden.

Ook 's avonds gaan we nog even door. De receptie en de ontvangst van de avondgasten leggen we op een unieke manier vast. Wij filmen de receptie en de ontvangst van de gasten niet vanaf een vast standpunt, maar maken shots van gasten die aankomen bij de feestzaal, van gasten die iets in het receptieboek schrijven maar ook gezellige sfeerbeelden van mensen die een leuke avond hebben. Natuurlijk afgewisseld met alle mensen die jullie feliciteren.

Op dezelfde dynamische wijze gaan we de openingsdans filmen en het buffet en eventuele voordrachten of sketches. 's Avonds gaan we ook nog eens alle gasten langs. dit levert altijd weer unieke sfeerbeelden op, afgewisseld met gasten die zich vermaken op de dansvloer. En tot slot natuurlijk de laatste dans van het bruidspaar met daaromheen alle familie en vrienden.

Kortom voldoende materiaal voor een unieke film.

Same-day-edit-clip

Geniet op jullie trouwdag 's avonds al van prachtige videobeelden van jullie huwelijk

Facebookrecensies

Beleef je trouwdag

Op jullie trouwdag gaat het om beleven. Beleef de dag en geniet en wij leggen het voor jullie vast in een prachtige videoreportage.