Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Huwelijksjubileum

Bent u 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, of 60 jaar getrouwd, wij maken er voor u een mooie foto- én videoreportage van. Ook maken we er een mooi fotoalbum bij zodat u later alles nog eens mooi terug kunt kijken met familie en vrienden. Natuurlijk krijgt u ook alle fotobestanden. Die kunt u op de computer of tablet zetten. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn of informeer meteen of uw dag nog vrij is, dan geven wij u graag een indicatie van de kosten op basis van uw wensen.

Fotoreportage huwelijksjubileum

Een fotoreportage van het feest behoort tot de mogelijkheden. Maar natuurlijk maakt u eerst groepsfoto's, de familie en vrienden zijn er nu toch allemaal. Ook maak ik foto's van gezinnen apart, van de kleinkinderen apart en iedere andere samenstelling die u wenst. U ontvangt alle foto's digitaal. Als u dat wilt kan ik er ook een fotoboek of album van maken. De fotoreportage is gemakkelijk te combineren met een videoreportage als u dat wilt.

Videoreportage huwelijksjubileum

Van het zilveren en gouden huwelijksfeest kunnen wij ook een videoreportage maken. Dat kan van de hele dag zijn of van een gedeelte. Zo kunnen wij een reportage maken van de receptie of van de feestavond maar bijvoorbeeld ook van de dankviering in de kerk. De videoreportage wordt keurig afgewerkt en op DVD aan u afgeleverd zodat u er nog jaren van kunt genieten. Als ik ook een fotoreportage maak, worden de foto's voor een gedeelte ook verwerkt in een fotoshow in de videoreportage. Graag laat ik u daar een voorbeeld van zien. Ook kan ik een mooie fotoshow met oude foto's van de afgelopen jaren in de videoreportage verwerken.

Fotoboek huwelijksjubileum

Fotoshow voor tijdens de feestavond

Natuurlijk heeft u de afgelopen jaren sinds u getrouwd bent veel foto's gemaakt en misschien zelfs wel film. Deze foto's en film maak ik digitaal voor u en die verwerk ik in het begin van de videoreportage, zodat u nog eens terug kunt kijken op de afgelopen jaren. Ik monteer er ook nog uw favoriete muziek onder. U kunt deze fotoshow ook gebruiken op de feestavond, als er in de feestzaal een beamer of TV aanwezig is. Voor veel bruidsparen heb ik dat al gedaan en het werd zeer gewaardeerd door de gasten.

Uw oude trouwfilm gratis overgezet op DVD

Wellicht heeft u nog oude videobanden of zelfs 8mm film liggen met daarop uw oorspronkelijke trouwfilm. Deze zetten wij gratis voor u op DVD wanneer wij een foto- en videoreportage van uw feest mogen maken.