Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

8mm en videobanden digitaal

Uw oude videobanden op DVD

Heeft u ook nog oude videobanden liggen die u graag nog een keer wilt bekijken of wilt bewaren voor later? Wij zetten ze voor u over op DVD of maken er een digitaal bestand van dat u vanaf een USB-stick of harde schijf af kunt spelen op uw smart-TV.

Afspelen vanaf een USB-stick

Wij maken van uw oude videobanden een digitaal bestand. Dit bestand zetten we voor u op een harde schijf of USB-stick. Vervolgens kunt u het in uw smart-TV stoppen en afspelen. Geen gedoe met DVD's en aansluitingen maar gewoon heel praktisch.

Video8, HI-8, S-VHS digital-8, 8mm film

Het maakt niet uit welke bandjes of oude films u nog heeft liggen. In principe kunnen we alle formaten omzetten naar een digitaal formaat voor op een USB-stick of harde schijf. Dus ook de videobandjes die u nog heeft liggen bij een oude camera en waarvan u niet meer weet wat er op staat.

Afspraak maken

Verzamel uw oude videobanden en films en breng ze naar ons. Wij zetten ze vervolgens allemaal over naar een digitaal bestand. En bandjes waar toch niets op blijkt te staan, die worden niet meegeteld. Heeft u heel veel bandjes dan spreken we vooraf een speciale prijs af.

Nog geen familieportret?

Wij maken voor u in onze studio, op locatie of bij u thuis een mooie familiefoto waar u nog jarenlang plezier aan beleefd. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Trouwreportages