Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Televisieprogramma's

Voor lokale omroepen maken wij tv-programma's. Wilt u ook een professioneel tv-programma op uw lokale tv-station, neem dan contact met ons op. Ook zijn er mogelijkheden voor bedrijven en instellingen om een commercieel tv-programma te maken en uit te laten zenden via een lokale omroep, eventueel ondersteund met sociale media zoals facebook, twitter, youtube en instagram. Wij kunnen u daarbij helpen. Hieronder enkele voorbeelden van onze programma's.

Carnavalskriebels

Carnavalskriebels is een actueel wekelijks tv-programma met een grote verscheidenheid aan items die een carnavalesk karakter hebben of op de een of andere manier een relatie hebben met het carnavalsfeest. Carnavalskriebels heeft een eigen facebookpagina maar is ook te zien bij TVEllef en Omroep 3ML. Presentatie Carmen Nazarski, productie Leon van Lier

Toer de Lei

2 wekelijks tv-porgramma van 15-20 minuten waarin verslaggever Lei Spreeuwenberg van Streekomroep Reindonk allerlei mensen in de gemeente Horst aan de Maas bezoekt die een verhaal hebben. Hij zoekt hen thuis op, om te praten over hun dagelijkse bezigheden, hobby's en persoonlijke zaken.

Mien Klup

Maandelijks tv-programma van 20 minuten waarin een club of vereniging bezocht wordt en waarin door gesprekken met leden een beeld wordt geschetst over de club en waarom de leden vinden dat het echt hun club is.

Aan tafel met Pieter

Aan tafel met Pieter was een maandelijkse talkshow van Omroep Reindonk, Omroep Venray, Nimartv en TV Land van Cuijk over politiek, media, cultuur, toerisme en amusement, waarvoor wij de gehele redactie verzorgden i.s.m. Voice4media.

Voice4media

Voor hulp bij de redactie van uw website, personeelsblad, voice-over teksten voor reclame- of promotiefilmpjes. Wij helpen u graag waar het gaat om geschreven of gesproken woord.