Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

In memoriam uitvaart

Herinneringsfilm uitvaart of crematie

Een herinneringsfilm of in memoriam brengt het leven in beeld van degene van wie afscheid genomen wordt. Familie, vrienden, leuke en memorabele levensloop gebeurtenissen kunnen allemaal worden verwerkt tot een mooie levensloop film met passende achtergrond muziek. Op basis van aangeleverde foto’s en video materiaal maar ook aan de hand van beelden en interviews kan deze film ter nagedachtenis aan de overledene worden gemaakt.
Een herinneringsfilm kan na maar ook tijdens de uitvaart zelf worden ingezet.

Wij maken een in memoriam voor u

Wij maken voor u een persoonlijke in memoriam herinneringsfilm met uw eigen foto- of filmmateriaal én uw favoriete muzieknummer. Dit kunt u afspelen tijdens de begrafenis- of crematiedienst. U kunt de beelden en foto's ruw aanleveren en wij verwerken ze in een mooie herinneringsfilm. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een USB-stick met de presentatie die afgespeeld kan worden tijdens de uitvaart of crematie. Vanzelfsprekend kunt u de herinneringsfilm ook aangeleverd krijgen op DVD of als download bestand.

Natuurlijk kan het ook persoonlijker en komt u langs of wij komen bij u langs om de beelden op te halen. Vervolgens scannen wij dat in en bewerken het . Ook videofragmenten kunnen in de fotoshow verwerkt worden.

Complete presentatie voor de uitvaartdienst

Wij kunnen ook de complete presentatie voor de uitvaartdienst voor u klaarmaken. Geen gedoe met powerpointpresentaties waarbij hetgeen u wilt toch net niet kan. Wij maken een presentatie die van begin tot einde loopt, en waarin alle muziek en diashows zijn opgenomen. Het enige wat de ceremoniemeester moet doen is af en toe pauze of play drukken voor het live uitgesproken woord. Dus geen gezoek meer naar de volgende presentatie of tekst of muziek, alles staat klaar en kan naar wens bediend worden en alles loopt mooi vloeiend in elkaar over.

Wij kunnen in onze studio zelfs uw toespraak opnemen en in de presentatie opnemen met mooie muziek er onder. Als u denkt dat u het niet kunt tijdens de herdenkingsdienst, dan is dit een mooi alternatief.

Naar wens krijgt u de presentatie op DVD, als digitaal bestand of beide aangeleverd. Vanzelfsprekend kan het ook in HD-kwaliteit aangeleverd worden. Als u contact met ons opneemt kunnen wij u een voorbeeld laten zien van een dergelijke presentatie.