Prijslijst livestream of videoreportage uitvaart

U bent hier: Startpagina

Kosten livestream

Livestream basis
Livestream met twee camera's zodat mensen die er niet bij kunnen zijn de mooi gesproken woorden mee kunnen kijken en luisteren.

€ 295,--

 

Livestream standaard
Livestream met drie of vier camera’s van de gehele uitvaartceremonie waarin de kijker die er niet bij kan zijn een mooi beeld krijgt van de gehele ceremonie vanaf het moment van aankomst op de uitvaartlocatie tot het vertrek van de uitvaartlocatie. Mooi in beeld gebracht worden ook uitvoeringen en handelingen van kinderen of kleinkinderen en uitvoeringen van eventuele livemuziek. Veel sfeerbeelden ook. De kijker op afstand kan de hele ceremonie heel goed volgen met mooie camerastandpunten van het moment van aankomst tot en met de erehaag bij het vertrek vanaf de plek van de ceremonie.

€ 450,--

   

Powerpointpresentatie in de livestream (optie)
Als er een powerpointpresentatie wordt getoond kunnen we deze rechtstreeks tonen in de livestream. Erg mooi voor kijkers op afstand om de powerpoint met muziek op afstand mee te kunnen kijken in de livestream.

€ 75,--

   

Nabewerking van de livestream (optie)
Tijdens de livestream nemen we de beelden van de afzonderlijke camera’s en de powerpointpresentatie ook nog apart op. In de nabewerking zetten we de puntjes op de i met een mooi intro zodat u het later nog eens terug kunt kijken. levering van de nabewerking geschiedt via wetransfer.

€ 125,--

Kosten videoreportage

   

Videoreportage uitvaartceremonie
Gehele uitvaartceremonie vastgelegd met meer camera’s - van aankomen bij ceremonielocatie tot vertrek van ceremonielocatie - aparte audioregistratie van gesproken woord en eventuele live muziek.

€ 395,--

   

Videoreportage uitvaartceremonie (samenvatting)
Samenvatting uitvaartceremonie vastgelegd met één camera - van aankomen bij ceremonielocatie tot vertrek van ceremonielocatie - met aparte audioregistratie van gesproken woord.

€ 295,--

Livestream of video uitvaart reserveren

Livestream of video uitvaart telefonisch reserveren

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.