Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Buitenhof de Leistert

Groepsfoto of familiefoto in Roggel

Met de hele familie op vakantie of een weekendje weg in een roompot vakantiepark of een centre parcs vakantiepark in Limburg zoals Buitenhof de Leistert, Weerterbergen of het Meerdal. Dat is een mooie gelegenheid om een mooi familieportret in de studio of op een buitenlocatie te laten maken.

Mooie buitenlocaties in het Leudal

Wij hebben een aantal schitterende buitenlocaties, maar natuurlijk kunnen we ook altijd terecht in de studio, wel zo handig als het weer even niet meezit. Wanneer we een afspraak maken stuur ik u meteen een aantal foto's van de buitenlocaties zodat u daar een beeld bij heeft en een goede keuze kunt maken. Natuurlijk kunnen we ook foto's maken op een buitenlocatie van uw keuze.

Prachtige binnenlocaties voor groepsfoto's

Bij slecht weer en in de wintermaanden kunnen we behalve in de studio ook terecht op twee prachtige binnenlocaties. Zo is er de mogelijkheid om foto's te maken bij en in een echt kasteel maar ook in een open luchtmuseum waar we de beschikking hebben over prachtige ruimten waar foto's gemaakt kunnen worden.

Een familiefoto is een mooie herinnering

Bij iedere fotoshoot krijgt u een aantal fotoafdrukken cadeau en ook krijgt u gratis digitale fotobestanden. U kunt ook alle foto's digitaal nabestellen of alleen de foto's die u mooi vindt. Natuurlijk kunt u ook gewoon fotoafdrukken nabestellen. Kijk ook eens bij onze wandversieringen of canvasafdrukken voor als u iets speciaals zoekt zoals een herinnering op linnen bijvoorbeeld. Zo heeft u een mooie herinnering aan de viering van uw huwelijksjubileum of verjaardag met uw familie.

Wij bewerken de foto's ook zodat u ook foto's in z/w of sepia kunt bekijken. Desgewenst maken wij ook een mooi collage van de gemaakte foto's.

Nadat de opnamen zijn gemaakt zetten wij alle foto's online en kunt u thuis op u gemak de foto's uitzoeken. U kunt de foto's online bestellen. Daarna maken wij de bestelling voor u klaar en krijgt u van ons bericht wanneer de foto's afgehaald kunnen worden. Woont u verder weg dan krijgt u de foto's natuurlijk thuis gestuurd. En betalen doet u pas als alles klaar is.

Afspraak voor familiefoto maken

Wilt u een afspraak maken voor een vakantieshoot tijdens uw verblijf in Roggel op Buitenhof de Leistert of op het Meerdal in Horst of op de Weerterbergen in Weert, klik dan hieronder op de knop en leg uw datum vast. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor het maken van de groepsfoto van uw familie.

Vakantieboerderij Hoffenterhof
voor een mooie vakantie op een prachtige landelijke locatie in Haler, midden-limburg

Facebookrecensies