Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Groepsfotografie

Een groepsfoto laten maken

Heeft u iets te vieren en bent u met z'n allen bij elkaar, of wilt u een mooie groepsfoto van de hele vereniging, het zangkoor, de zanggroep, de dartclub, de harmonie of een groepsfoto van het voetbalelftal? Wij maken in de studio of op locatie een mooie groepsfoto van het geheel.

Mooie buitenlocaties in het Leudal

Wij hebben een aantal schitterende buitenlocaties, maar natuurlijk kunnen we ook altijd terecht in de studio, wel zo handig als het weer even niet meezit. Wanneer we een afspraak maken stuur ik u meteen een aantal foto's van de buitenlocaties zodat u daar een beeld bij heeft en een goede keuze kunt maken. Natuurlijk kunnen we ook foto's maken op een buitenlocatie van uw keuze.

Groepsfoto bedrijf

De opening van een nieuw gebouw een reunie of een jubileum is een mooie gelegenheid om een leuke groepsfoto of fotoreportage te laten maken van alle medewerkers.

Wandversiering of herinnering op linnen

Bij iedere reportage krijgt u een aantal fotoafdrukken cadeau en ook krijgt u digitale foto's gratis. U kunt ook alle foto's digitaal nabestellen of alleen de foto's die u mooi vindt. Natuurlijk kunt u ook gewoon fotoafdrukken nabestellen. Kijk ook eens bij onze wandversieringen of canvasafdrukken voor als u iets speciaals zoekt zoals een herinnering op linnen.

Nadat de opnamen zijn gemaakt zetten wij alle foto's online en kunt u thuis op u gemak de foto's uitzoeken. U kunt de foto's online bestellen. Daarna maken wij de bestelling voor u klaar en krijgt u van ons bericht wanneer de foto's afgehaald kunnen worden. Woont u verder weg dan krijgt u de foto's natuurlijk thuis gestuurd. En betalen doet u pas als alles klaar is.

Facebookrecensies