Snel een leuke reclamespot voor jouw bedrijf

U bent hier: Startpagina » Bedrijfsfilm » Reclamespot

Goedkoop en snel reclame maken

Wij maken voor jouw bedrijf, winkel of evenement snel een leuke en snelle reclamespot waarmee je in korte tijd veel over jezelf of je activiteit vertelt en waarmee je op sociale media goed voor de dag komt en jezelf onderscheidt van andere filmpjes. Een mooi promotiefilmpje voor je product wat op korte termijn gemaakt kan worden. Interessant zijn ook de lage kosten ten opzichte van traditionele reclamespotjes. En bewezen succesvol op facebook en youtube. Dus wacht niet te lang en maak snel een afspraak voor een effectief reclamespotje voor jouw website of facebookpagina.

Informeer mij over de mogelijkheden

Personeelsadvertentie voor Bosch Car Service Mebo

Voor Bosch Car Service Mebo een video-advertentie gemaakt voor de vacature van 1e autotechnicus. Heeft uw bedrijf ook nog openstaande vacatures? Wij kunnen er snel een effectieve video-advertentie van maken. Potentiële kandidaten krijgen meteen een mooi beeld van uw bedrijf en reageren sneller op uw vacature.

Personeel gezocht met een videoadvertentie

Reclamespotje voor Van Ginkel Fruitteelt en - verkoop

Snel resultaat met een duidelijke boodschap

Ben je op zoek naar een korte reclamespot die snel gemaakt moet worden dan kunnen wij je helpen. Prijs je product aan in een snel kort filmpje met pop-ups die de klant motiveren om bij jou te kopen. Natuurlijk kun je daarnaast ook nog een promotiefilm laten maken met de gemaakte beelden en kun je de productie uitbreiden met voice-over, dronebeelden en nog veel meer.

Ook voor een klein budget een mooie reclamespot

Duo Toeval Besteit Neet ofwel Mariet en Oscar timmeren al enkele jaren aan de weg en zagen ook op tegen de kosten van een professionele reclamespot voor hun band "Duo Toeval Besteit Neet". Ik heb ze een concept aangeboden waarbij we in een paar uurtjes tijd een groot aantal opnamen hebben gemaakt in combinatie met een optreden in een zorgcentrum waar ze ze ook veel optredens verzorgen. Daarvan heb ik een aantal montages gemaakt die ze nu inzetten als reclame voor hun band op internet en sociale media. En met succes. Dus neem ook contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor jullie band.

Reclamespotje voor Duo Toeval Besteit Neet

Vacaturespot voor personeel

Een videopromotie die past bij je bedrijf

Ook voor jouw bedrijf kunnen we een video maken voor een personeelsadvertentie of voor reclame voor je product. In nauw overleg kijken we in welke vorm de video gemaakt moet worden, welk publiek je wilt bereiken en hoe dat doel het beste bereikt kan worden.

Low budget reclame

Een uitgebreide reclamespot voor je evenement is mooi maar het moet vooral ook betaalbaar blijven. Daarom maken wij óók voor de kleine ondernemer en voor kleinere evenementen leuke effectieve promotiefilmpjes die je kunt gebruiken voor je website en op social media. Vanzelfsprekend helpen we uitgebreid bij de presentatie en letten we op de details maar in principe kunnen we in een take een complete spot opnemen die we vervolgens in de montage aankleden en die daarna klaar is voor gebruik. Informeer snel naar de mogelijkheden dan kunnen we daarna snel een reclamespotje opnemen voor jouw bedrijf.

Reclame voor je evenement

Reclamespotje voor Plantinga Carnaval

Veel waar voor weinig geld

Bij Plantinga Carnaval in Heythuysen hebben we in 2 uurtjes tijd enkele leuke reclamefilmpjes opgenomen voor de promotie van de winkel met carnavalsartikelen. De reclamefilmpjes zijn opgenomen met Susan, de vaste medewerkster van Plantinga Carnaval. Ook dat kan dus. Natuurlijk regisseren we hier en daar en helpen we bij het goed brengen van de boodschap zodat het ook overtuigend is en professioneel overkomt. Daarna monteren we de nodige boodschappen voor de klanten in de filmpjes, muziekje eronder en de reclamespotjes zijn klaar voor gebruik.