Welkom bij Foto en Film Leon van Lier

U bent hier: Startpagina

Live-stream van een uitvaart, trouwceremonie of evenement

Omdat de crisismaatregelen rondom het coronavirus langzamerhand versoepelt worden, mogen er meer mensen aanwezig zijn bij ceremonies van uitvaarten en trouwerijen. Toch worden er nog veel boekingen gedaan voor een live-stream omdat er altijd mensen zijn die er niet bij kunnen zijn.

Op deze manier kunnen mensen die u er wel bij had willen hebben toch de uitvaart, de huwelijksceremonie of een ander evenement mee beleven.

Wij maken live-streams met meerdere professionele camera's, waardoor u een mooi beeld krijgt van de ceremonie of het evenement. Alsof u naar een tv-uitzending kijkt.

U krijgt van ons een eigen internetsite met een verborgen link waarvan u het adres kunt delen in de uitnodiging voor de familie en vrienden. Deze site wordt ruim van tevoren al klaar gemaakt en daar kunt u zelfs eigen tekst en afbeeldingen voor aanleveren als u dat wilt. U kunt uw gasten op de site zelfs een reactie laten schrijven.

Zo biedt u familie, vrienden en kennissen toch de gelegenheid om mee te kijken met de ceremonie. De link blijft overigens ook na de uitzending beschikbaar om terug te kunnen kijken.

Zit u thuis en wilt u de live-stream bekijken, klik dan op de link die u heeft ontvangen. Vervolgens kunt u de stream zelfs via chromecast casten naar uw normale TV zodat u alles groot en beeldvullend kunt meebeleven.

Zo kunt u ons bereiken

Foto & Film Leon van Lier
Kerkstraat 9
6088 EG Roggel
tel. 0475 - 497 082
gsm 06 - 51111739
E-mail: info@leonvanlier.nl

Een fotoshoot tijdens jullie familieweekend

Met de hele familie op vakantie ter gelegenheid van een verjaardag of een huwelijksjubileum. Boek dan nu een fotoshoot voor de hele familie. Wij maken ook foto's van de gezinnen apart, van opa en oma met de kleinkinderen, van de kinderen apart, van pa of ma met de kinderen en ook nog veel spontane foto's tussendoor. Kortom een heel leuke familieactiviteit tijdens uw vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert maar ook als u niet op vakantie bent maar gewoon weer eens toe bent aan leuke familiefoto's. Kijk ook even op onze groepsfotopagina

Voor de mooiste herinnering aan jullie trouwdag

Wij maken een onvergetelijke reportage van jullie bruiloft met mooie dynamische beelden. Wij filmen met meerdere camera's en een flycam voor prachtige gestabiliseerde opnames. In de montage maken we de film helemaal af voor een prachtige herinnering aan jullie huwelijk. We maken diverse clips op muziek van jullie eigen keuze. Je kunt kiezen voor een reportage van de hele dag of van de ceremonie. Ook maken wij een reportage van de feestavond.
Kijk ook even op onze trouwpagina

Bezoek ook ons blog

 • Leon zondag, 2. augustus 2020 van Leon

  Mooie groepsfoto's in het Leudal

  Op familievakantie in Roggel

  Vandaag weer mooi familiefoto's gemaakt in het Leudal. Bent u met het gezin of met de hele familie op vakantie in Roggel dan kunnen wij voor u een mooie fotoreportage maken met groepsfoto's van de hele familie maar ook gezinsfoto's en foto's van de kleinkinderen horen er natuurlijk bij. Na de vakantie kunt u alle foto's thuis op uw gemak uitzoeken en bestellen. Natuurlijk is het ook een leuke familie-activiteit tijdens uw vakantie waar u ook nog heel veel mooie foto's ter herinnering aan over houdt.

 • Leon donderdag, 30. juli 2020 van Leon

  Voor iedereen die er niet bij kan zijn

  Afscheidsceremonie in Meijel

  Vandaag een livestream verzorgd voor een afscheidsceremonie in Meijel. Met verschillende camera's maken wij een registratie van een uitvaart- of afscheidsceremonie. Ook sluiten we rechtstreeks aan op een eventuele computer zodat ook kijkers eventuele diashows en filmpjes goed kunnen zien. Zodra u mij vraagt om de livestream te verzorgen krijgt u van mij een link die u desgewenst kunt delen in de rouwkaart. Op onze website maken we vervolgens een pagina aan waar u zelf tekst en foto's voor aan kunt leveren en waar natuurlijk de livestream te bekijken is. Ook kunnen bezoekers van de pagina een reactie achterlaten en wordt het op die manier een persoonlijke pagina voor u en uw familie.

 • Leon zondag, 26. juli 2020 van Leon

  Fotoshoot op vakantieboerderij in Asten-Heusden

  Heel veel mooie foto's gemaakt

  Vrijdag een uitgebreide fotoshoot gemaakt bij een vakantieboerderij aan de rand van de Groote Peel. Nadat de regen was overgetrokken en alles er weer fris bij lag, groepsfoto's gemaakt maar ook portretjes van de kleinste kinderen apart. Natuurlijk ook gezinsfoto's en broers en zussen samen op de foto. Ook foto's gemaakt van opa en oma met de kleinkinderen en van de kleinkinderen alleen, om in te lijsten voor bij oma aan de muur natuurlijk. Ook van uw familie maak ik een uitgebreide fotoreportage. Woont u in de buurt of bent u hier met de hele familie op vakantie voor een familieweekend, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

 • Leon zaterdag, 25. juli 2020 van Leon

  Semi-live verslag van uw open dag

  Experience Tour 2020 bij Mebo

  Voor Bosch Car Service Mebo een semi live verslag gemaakt van de promotie van hun dealerschap voor de Qooder, een motorscooter die je met je autorijbewijs mag rijden. Tijdens deze Experience Tour heb ik filmpjes en foto's gemaakt die direct op de facebookpagina van Bosch Car Service Mebo te zien waren, om zodoende de klantenbinding nog verder te versterken.
  Ook voor uw bedrijf kunnen wij een live of semi live verslag maken van uw evenement. Informeer naar de mogelijkheden.

Videoreportage van jullie trouwdag al voor € 450,-

Een prachtige videoreportage van jullie trouwdag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, inclusief het aankleden van de bruidegom, het afhalen van de trouwauto, het afhalen van het bruidsboeket, het aankleden van de bruid, het afhalen van de bruid, de ceremonie, de toost en de felicitaties, de bruidstaart, de fotoreportage, de ontvangst van de avondgasten, de openingsdans en voordrachten, kortom alles vastgelegd vanaf € 450,-! ......... lees verder

Een mooie fotoreportage van jullie bruiloft

Trouwvideoclip

Wij maken een mooie trouwvideoclip

Van jullie trouwreportage maken wij een mooie videoclip. Van alle beelden die we op de trouwdag hebben geschoten nemen we de mooiste en die monteren we op jullie favoriete muzieknummer tot een prachtige videoclip die je op ieder moment nog eens terug kunt kijken en waarmee je jullie bruiloft nog eens kunt herbeleven. Wil je ook een mooie videoreportage van jullie huwelijk met prachtige glidecambeelden .............. verder lezen

Bekijk onze waardering op Google

Bekijk onze waardering op Facebook

Bezoek ook onze pagina groepsfotograaf.nu met allemaal specifieke informatie en alle mogelijkheden op het gebied van groepsfoto's tijdens een familieweekend op Buitenhof de Leistert, een bedrijfsfeest of een bedrijfsjubileum, een groepsfoto van de muziekvereniging of de voetbalclub, of een groepsfoto van uw gezin ........... lees verder