Welkom bij Foto en Film Leon van Lier

U bent hier: Startpagina

Een mooie fotoshoot in herfstsfeer

Ook in de herfst is het prachtig om buiten groepsfoto's te maken. Dus komt u binnenkort voor een familievakantie of familieweekend naar Roggel of omgeving boek dan nu alvast een mooie fotoshoot. Wij nemen u mee naar de mooiste plekken voor het maken van een groepsfoto van de hele familie. Daarnaast maken we ook nog gezinsfoto's en bijvoorbeeld van de kleinkinderen apart en met opa en oma en nog veel andere samenstellingen die u wenst. Kijk ook even hier naar wat andere klanten vinden van deze leuke familieactiviteit tijdens hun familievakantie of familieweekend.

Voor de mooiste herinnering aan jullie trouwdag

Wij maken een onvergetelijke reportage van jullie bruiloft met mooie dynamische beelden. Wij filmen met meerdere camera's en een flycam voor prachtige gestabiliseerde opnames. In de montage maken we de film helemaal af voor een prachtige herinnering aan jullie huwelijk. We maken diverse clips op muziek van jullie eigen keuze. Je kunt kiezen voor een reportage van de hele dag of van de ceremonie. Ook maken wij een reportage van de feestavond.
Kijk ook even op onze trouwpagina

Live-stream van een uitvaart, trouwceremonie of evenement

Foto en Film Leon van Lier verzorgt ook jouw livestream

Klik om verder te lezen over alle mogelijkheden op het gebied van livestreaming.

Bij ons kunt u terecht voor een livestream van een uitvaart of huwelijk maar ook voor livestreams van sportwedstrijden en evenementen of muziek- en theateruitvoeringen. Zo bereikt u toch de mensen die er normaal wel bij hadden willen zijn.

Wij hebben veel ervaring met grote en kleine livestreams. Zo maken livestreams van grote en kleine evenementen en verzorgen we de livestream van uitvaarten, trouwerijen en kleinere evenementen.

Wij maken live-streams met meerdere professionele camera's, waardoor u een mooi beeld krijgt van de ceremonie of het evenement. Alsof u naar een tv-uitzending kijkt.

Bezoek onze livestreampagina voor een overzicht van de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Wilt u een livestream voor een uitvaart bezoek dan onze uitvaartpagina waar u kunt lezen hoe wij de uitvaart mooi in beeld brengen voor de mensen die er niet bij kunnen zijn.

Wij kunnen ook een livestream maken als er geen netwerk of internet aanwezig is. Ook bent u bij ons niet gebonden aan een maximaal aantal kijkers. Onze livestream kunnen door een onbeperkt aantal mensen tegelijkertijd worden bekeken.

Zo kunt u ons bereiken

Foto & Film Leon van Lier
Kerkstraat 9
6088 EG Roggel
tel. 0475 - 497 082
gsm 06 - 51111739
E-mail: info@leonvanlier.nl

Bezoek ook ons blog

 • Leon zaterdag, 3. december 2022 van Leon

  Uitgebreide vakantiefotoshoot op Buitenhof de Leistert

  Familiefoto's maken tijdens jullie familieweekend

  Alweer een leuke familie vastgelegd op de gevoelige plaat tijdens een familiefotoshoot op Buitenhof de Leistert. Vooraf via de mail een afspraak gemaakt en tijdens het familieweekend naar hun toegereden op vakantiepark de Leistert. Vervolgens op een van de mooie fotolocaties in de omgeving een hele serie groepsfoto's, gezinsfoto's, foto's van opa en oma met de kleinkinderen, de kleinkinderen apart en een heleboel spontane foto's gemaakt. Vandaag de meeste foto's online gezet zodat de familie via een speciale link de foto's al tijdens hun vakantie samen kan bekijken.

 • Leon zondag, 27. november 2022 van Leon

  fotoreportage op Hoffenterhof

  Winterse familiefotoshoot

  Vorige week een mooie fotoshoot gemaakt tijdens een familieweekend op vakantieboerderij Hoffenterhof in Haler. Ondanks het winterse weer had iedereen er zin in en dat leverde weer prachtige foto's op voor de familie-albums van opa en oma en de gezinnen. Lekker spontane foto's en veel variatie met veel verschillende opstellingen. Kortom ook in de winter is deze vakantiefotoshoot een leuke familie-activiteit.

 • Leon zaterdag, 26. november 2022 van Leon

  Livestream van begrafenis- of uitvaartceremonie

  Livestream uitvaart in Voerendaal

  Voor mensen die er om welke reden dan ook niet bij kunnen zijn tijdens een uitvaart of begrafenis verzorgen wij de livestream tijdens de ceremonie maar ook de begrafenisstoet en de ceremonie op het kerkhof kunnen wij live streamen. desgewenst ook in combinatie met een fotoreportage. Achteraf ontvangt u van ons ook nog een montage van de uitvaartceremonie op USB-stick zodat u het nog eens terug kunt kijken.
  Wilt u alleen een videoreportage van de uitvaart dan kan dat ook. Alles wat u niet mee heeft gekregen tijdens de ceremonie kunt u dan later nog eens terug kijken. Ook dit kan in combinatie met een fotoreportage.

 • Leon zaterdag, 19. november 2022 van Leon

  Groepsfoto's op locatie

  Prinsengezelschap van de Donderbol

  Fotoreportage op locatie gemaakt van het gezelschap van V.v. de Donderbol in Roermond. Van Prins Marc Donderbol, van Jeugdprins Jayando Donderböl en van de Kwien van de Donderböl. Natuurlijk met de adjudanten, familie en alle overige aanhang. Dus wil je ook een mooie fotoreportage van jullie carnavalsvereniging en van het prinsengezelschap maak dan snel een afspraak en we komen ook bij jullie langs met onze mobiele studio. Natuurlijk kun je ook terecht bij ons in de studio voor mooie prinsenfoto's.

Videoreportage van jullie trouwdag al voor € 450,-

Een prachtige videoreportage van jullie trouwdag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, inclusief het aankleden van de bruidegom, het afhalen van de trouwauto, het afhalen van het bruidsboeket, het aankleden van de bruid, het afhalen van de bruid, de ceremonie, de toost en de felicitaties, de bruidstaart, de fotoreportage, de ontvangst van de avondgasten, de openingsdans en voordrachten, kortom alles vastgelegd vanaf € 450,-! ......... lees verder

Een mooie fotoreportage van jullie bruiloft

Trouwvideoclip

Wij maken een mooie trouwvideoclip

Van jullie trouwreportage maken wij een mooie videoclip. Van alle beelden die we op de trouwdag hebben geschoten nemen we de mooiste en die monteren we op jullie favoriete muzieknummer tot een prachtige videoclip die je op ieder moment nog eens terug kunt kijken en waarmee je jullie bruiloft nog eens kunt herbeleven. Wil je ook een mooie videoreportage van jullie huwelijk met prachtige glidecambeelden .............. verder lezen

Bekijk onze waardering op Google

Bezoek ook onze pagina groepsfotograaf.nu met allemaal specifieke informatie en alle mogelijkheden op het gebied van groepsfoto's tijdens een familieweekend op Buitenhof de Leistert, een bedrijfsfeest of een bedrijfsjubileum, een groepsfoto van de muziekvereniging of de voetbalclub, of een groepsfoto van uw gezin ........... lees verder