Welkom

U bent hier: Startpagina

Een mooie fotoshoot in herfstsfeer

Ook in de herfst is het prachtig om buiten groepsfoto's te maken. Dus komt u binnenkort voor een familievakantie of familieweekend naar Roggel of omgeving boek dan nu alvast een mooie fotoshoot. Wij nemen u mee naar de mooiste plekken voor het maken van een groepsfoto van de hele familie. Daarnaast maken we ook nog gezinsfoto's en bijvoorbeeld van de kleinkinderen apart en met opa en oma en nog veel andere samenstellingen die u wenst. Kijk ook even hier naar wat andere klanten vinden van deze leuke familieactiviteit tijdens hun familievakantie of familieweekend.

Boek nu de videoreportage voor jullie bruiloft

Voor een prachtige videoreportage van jullie huwelijk ben je bij ons op het goede adres. Wij maken een onvergetelijke reportage van jullie bruiloft met mooie dynamische beelden en verwerken er diverse clips in op muziek van jullie eigen keuze. Je kunt kiezen voor een reportage van de hele dag of van de ceremonie. Ook maken wij een reportage van de feestavond.
Boek je nu je reportage dan maken wij er gratis een mooie receptievideo bij waar alle avondgasten hun wensen voor jullie direct naar jullie uitspreken bij binnenkomst op het feest. Kijk ook even op onze trouwpagina

Bezoek ook ons blog

 • Leon zondag, 1. september 2019 van Leon

  Mooie groepsfoto's van de hele familie

  Familiefotoshoot de Leistert

  Weer een mooie familiefotoshoot gemaakt van een grote familie. Tijdens de shoot maken we natuurlijk ook gezinsfoto's en van opa en oma met de kleinkinderen en heel veel meer samenstellingen. Kortom een heel leuke activiteit tijdens een familievakantie of familieweekend in Roggel of een van de vakantieparken in de omgeving.

 • Leon zaterdag, 31. augustus 2019 van Leon

  Informeer naar de mogelijkheden

  Een mooie trouwreportage

  Alweer een mooie trouwreportage gemaakt in Venlo. Boek ook jullie foto- of videoreportage zodat je nog lang kunt nagenieten van de mooiste dag van jullie leven.

 • Leon zaterdag, 27. juli 2019 van Leon

  Een groepsfoto van de hele familie tijdens jullie vakantie

  Familiefotoshoot op de Leistert

  Afgelopen zaterdag was het gelukkig geen 40 graden meer en dus konden we weer een mooie familiereportage maken van een 50-jarig huwelijksfeest dat werd gevierd met een lang weekend op Buitenhof de Leistert in Roggel met de hele familie. Groepsfoto's, gezinsfoto's, de ouders met de kinderen en de kleinkinderen apart etc. etc. Weer heel veel foto's gemaakt en weer een familie bij gemaakt met prachtige foto's.

 • Leon vrijdag, 26. juli 2019 van Leon

  Ook voor jullie maken wij een mooie huwelijksreportage

  Trouwreportage in Oegstgeest

  Alweer een mooie fotoreportage gemaakt van het huwelijk van Henk en Grietje in Oegstgeest. Ook voor jullie maken wij een prachtige fotoreportage van jullie trouwdag. Je krijgt alle foto's digitaal en je kunt zelf kiezen of je een album wilt laten maken.

Videoreportage van jullie trouwdag al voor € 450,-

Een prachtige videoreportage van jullie trouwdag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, inclusief het aankleden van de bruidegom, het afhalen van de trouwauto, het afhalen van het bruidsboeket, het aankleden van de bruid, het afhalen van de bruid, de ceremonie, de toost en de felicitaties, de bruidstaart, de fotoreportage, de ontvangst van de avondgasten, de openingsdans en voordrachten, kortom alles vastgelegd vanaf € 450,-! ......... lees verder

Een mooie fotoreportage van jullie bruiloft

Trouwvideoclip

Wij maken een mooie trouwvideoclip

Van jullie trouwreportage maken wij een mooie videoclip. Van alle beelden die we op de trouwdag hebben geschoten nemen we de mooiste en die monteren we op jullie favoriete muzieknummer tot een prachtige videoclip die je op ieder moment nog eens terug kunt kijken en waarmee je jullie bruiloft nog eens kunt herbeleven. Wil je ook een mooie videoreportage van jullie huwelijk met prachtige glidecambeelden .............. verder lezen

Bekijk onze waardering op Google

Bekijk onze waardering op Facebook

Bezoek ook onze pagina groepsfotograaf.nu met allemaal specifieke informatie en alle mogelijkheden op het gebied van groepsfoto's tijdens een familieweekend op Buitenhof de Leistert, een bedrijfsfeest of een bedrijfsjubileum, een groepsfoto van de muziekvereniging of de voetbalclub, of een groepsfoto van uw gezin ........... lees verder