Welkom bij Foto en Film Leon van Lier

U bent hier: Startpagina

Live-stream van een uitvaart, trouwceremonie of evenement

Foto en Film Leon van Lier verzorgt ook jouw livestream

Klik om verder te lezen over alle mogelijkheden op het gebied van livestreaming.

Bij ons kunt u terecht voor een livestream van een uitvaart of huwelijk maar ook voor livestreams van sportwedstrijden en evenementen of muziek- en theateruitvoeringen. Zo bereikt u toch de mensen die er normaal wel bij hadden willen zijn.

Wij hebben veel ervaring met grote en kleine livestreams. Zo maken livestreams van grote en kleine evenementen en verzorgen we de livestream van uitvaarten, trouwerijen en kleinere evenementen.

Wij maken live-streams met meerdere professionele camera's, waardoor u een mooi beeld krijgt van de ceremonie of het evenement. Alsof u naar een tv-uitzending kijkt.

Bezoek onze livestreampagina voor een overzicht van de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Wilt u een livestream voor een uitvaart bezoek dan onze uitvaartpagina waar u kunt lezen hoe wij de uitvaart mooi in beeld brengen voor de mensen die er niet bij kunnen zijn.

Wij kunnen ook een livestream maken als er geen netwerk of internet aanwezig is. Ook bent u bij ons niet gebonden aan een maximaal aantal kijkers. Onze livestream kunnen door een onbeperkt aantal mensen tegelijkertijd worden bekeken.

Zo kunt u ons bereiken

Foto & Film Leon van Lier
Kerkstraat 9
6088 EG Roggel
tel. 0475 - 497 082
gsm 06 - 51111739
E-mail: info@leonvanlier.nl

Het voorjaar komt er aan | Tijd voor een groepsfotoshoot

Bent u met de familie op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert of een van de andere limburgse vakantieparken? Boek dan ook meteen een familiefotoshoot voor de hele familie. Wij maken voor u enkele mooie groepsfoto's telkens in een ander opstelling zodat u de mooiste uit kunt kiezen. Maar we maken ook gezinsfoto's, foto's met opa en oma en de kleinkinderen en natuurlijk ook nog andere samenstellingen die u wilt. En dat allemaal voor een prijs. Na de fotoshoot zoekt u thuis op uw gemak de foto's uit die u wilt bestellen. Wij zorgen er voor dat u de bestelde foto's of digitale bestanden daarna snel thuis bezorgd krijgt.

Voor de mooiste herinnering aan jullie trouwdag

Wij maken een onvergetelijke reportage van jullie bruiloft met mooie dynamische beelden. Wij filmen met meerdere camera's en een flycam voor prachtige gestabiliseerde opnames. In de montage maken we de film helemaal af voor een prachtige herinnering aan jullie huwelijk. We maken diverse clips op muziek van jullie eigen keuze. Je kunt kiezen voor een reportage van de hele dag of van de ceremonie. Ook maken wij een reportage van de feestavond.
Kijk ook even op onze trouwpagina

Bezoek ook ons blog

 • zaterdag, 7. mei 2022

  Fotoreportage Buitenhof de Leistert

  Fotoshoot van de hele familie

  Omdat de foto's thuis aan de muur aan vervanging toe waren omdat er kleinkinderen waren geboren en partners bij waren gekomen besloot de familie om een mooie #fotoshoot als vakantie-activiteit toe te voegen aan hun familieweekend op Buitenhof de Leistert in Roggel. Wij hebben een mooie #fotoreportage gemaakt van de hele familie maar ook van de kleinkinderen apart en van veel andere samenstellingen. Nu kunnen de foto's thuis aan de muur zeker weer vervangen worden door mooie nieuwe foto's.

 • Leon maandag, 2. mei 2022 van Leon

  Spontane fotoshoot van de hele familie

  Familiefoto's tijdens jullie vakantie in Limburg

  De familie wilde een spontane #fotoshoot tijdens hun vakantie in Weert. Omdat ze nu compleet waren was dit een mooie gelegenheid voor een #familiefoto. Ik heb de #groepsfoto gemaakt in Weert bij #weerterbergen. Behalve groepsfoto's maken we tijdens de #familiefotoshoot ook foto's van de kinderen apart met hun vriend of vriendin en alle andere gewenste combinaties. We nemen er ook de tijd voor want in het begin moet iedereen even wennen aan de camera maar in de loop van de #fotoreportage komt iedereen in vorm en worden de foto's steeds spontaner.

 • Leon vrijdag, 22. april 2022 van Leon

  Fotoreportage in de Groote Peel

  Trouwfotoshoot in Ospel

  Vrijdag een trouwreportage gemaakt van Maartje en Elger die trouwden in de Peelboerderij op Nationaal Park de Groote Peel. Na de ceremonie ook een uitgebreide #trouwfotoshoot gemaakt in de Groote Peel zelf. Het was mooi weer dus optimale omstandigheden voor een #trouwreportage. Na de #fotoreportage van het bruidspaar ook nog groepsfoto's gemaakt van de bruiloftsgasten en van individuele gezinnen en stellen. Dit weekend alle foto's nabewerkt zodat ik de fotoreportage bij het bruidspaar af kan leveren.

 • Leon woensdag, 20. april 2022 van Leon

  Een mooie vakantie-activiteit

  Familiefotoshoot tijdens juliie familievakantie

  Gezinsfoto's maken we ook als we een #familiefotoshoot maken. We nemen uitgebreid de tijd voor een #groepsfoto van de hele familie maar ook voor mooie foto's van de gezinnen apart. Dus ben je met de hele familie op #familieweekend of #familievakantie op bijv. Buitenhof De Leistert, De Schatberg, Center Parcs Het Meerdal of Weerterbergen boek dan nu je #fotoshoot van de familie en wij maken er een mooie reportage van waar u nog lang plezier aan beleeft.

Videoreportage van jullie trouwdag al voor € 450,-

Een prachtige videoreportage van jullie trouwdag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, inclusief het aankleden van de bruidegom, het afhalen van de trouwauto, het afhalen van het bruidsboeket, het aankleden van de bruid, het afhalen van de bruid, de ceremonie, de toost en de felicitaties, de bruidstaart, de fotoreportage, de ontvangst van de avondgasten, de openingsdans en voordrachten, kortom alles vastgelegd vanaf € 450,-! ......... lees verder

Een mooie fotoreportage van jullie bruiloft

Trouwvideoclip

Wij maken een mooie trouwvideoclip

Van jullie trouwreportage maken wij een mooie videoclip. Van alle beelden die we op de trouwdag hebben geschoten nemen we de mooiste en die monteren we op jullie favoriete muzieknummer tot een prachtige videoclip die je op ieder moment nog eens terug kunt kijken en waarmee je jullie bruiloft nog eens kunt herbeleven. Wil je ook een mooie videoreportage van jullie huwelijk met prachtige glidecambeelden .............. verder lezen

Bekijk onze waardering op Google

Bezoek ook onze pagina groepsfotograaf.nu met allemaal specifieke informatie en alle mogelijkheden op het gebied van groepsfoto's tijdens een familieweekend op Buitenhof de Leistert, een bedrijfsfeest of een bedrijfsjubileum, een groepsfoto van de muziekvereniging of de voetbalclub, of een groepsfoto van uw gezin ........... lees verder