360° Tour voor Google maps en website

U bent hier: Startpagina » 360°

Een virtuele tour bij Peeters Bike Totaal Heythuysen

360° tour met embedded video, afbeeldingen en info

Voor Peeters Bike Totaal in Heythuysen en Heel hebben we een 360° tour gemaakt door de winkel. Deze tour is zichtbaar bij de zoekresultaten in Google. Klik erop en je wordt door de winkel geleidt. In de tour kun je op diverse plaatsen klikken voor meer informatie. Hier verschijnen dan pop-up schermen die wij inbouwen, met tekstbanners, afbeeldingen, video's maar het is bijv. ook mogelijk om naar websites te linken. Wilt u ook een 360° voor uw bedrijf neem dan contact met ons op.

Een virtuele tour op het windmolenpark Zuidenwind

Bestel nu je eigen 360° tour

Wij maken een virtuele 360° tour van de omgeving die je zelf kunt gebruiken op je website én op Google Streetview. Als je meer belangstelling wilt genereren voor je winkel of als je toeristen alvast een kijkje wilt geven bij een bepaalde plaats, laat dan een 360° tour maken.

In overleg maken wij de beelden en koppelen deze aan elkaar. In de tour kan informatie over bepaalde punten opgenomen worden, er kunnen video's aan gekoppeld worden en er kunnen links naar websites in opgenomen worden.

Omdat het ook wordt gepubliceerd op Google Streetview neemt je bezoekerspotentieel enorm toe. Mensen vinden je niet alleen meer op je website maar ook via foto's op Streetview, waar ze door erop te klikken meteen een beeld krijgen van je winkel of de omgeving die je aanprijst.

Stevensweert | Een virtuele tour voor streetview