Media

U bent hier: Startpagina » Media

DeltaLimburg.nl

Voor DeltaLimburg.nl maken wij nieuwsitems maar ook het programma carnavalskriebels. Verder maken wij voor klanten van DeltaLimburg.nl banners, TV-commercials, bedrijfsfilms, instructiefilmpjes, wervingsfilmpjes, promo’s e.d. Kijk op DeltaLimburg.nl voor de mogelijkheden die aangeboden worden voor elk budget.

Carnavalskriebels

Carnavalskriebels is een tv-programma met een groot bereik dat wij maken voor DeltaLimburg.nl in de periode van 11 november tot en met de carnaval. Het is een carnavalesk programma met een breed scala aan onderwerpen over carnaval. Samen met Carmen Linnartz trekken we erop uit om de stemming te peilen en maken we veel interviews.

Bekijk Carnavalskriebels op facebook en lijkt het je interessant om als sponsor of subsponsor verbonden te zijn aan Carnavalskriebels laat het ons dan weten.

Toer de Lei

Toer de Lei is een tv-programma dat wij hebben gemaakt voor Omroep Reindonk e.o. Met Lei Spreeuwenberg gingen we op bezoek bij bijzondere mensen met een mooi verhaal en spraken we over hun bijzondere hobby en andere bezigheden.

Bekijk Toer de Lei op facebook en lijkt het je interessant om als sponsor of subsponsor verbonden te zijn aan Toer de Lei laat het ons dan weten.

Mien Klup

Mien Klup is een programma dat ik samen met Henk van Nerven heb gemaakt voor omroep 3ML. Voor het programma bezochten we telkens een vereniging op club waarbij we erachter probeerden te komen waarom het écht hun club is.

Bekijk Mien Klup op facebook en lijkt het je interessant om als sponsor of subsponsor verbonden te zijn aan Mien Klup laat het ons dan weten.