Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Uitvaartreportage

Klik op een categorie om verder te gaan

De uitvaart of crematie van een dierbare is een moment wat vaak in een waas voorbij trekt. Dan is het fijn om achteraf nog eens terug te kunnen kijken. Wij maken daarvoor een betaalbare fotoreportage en/of videoreportage. Ook maken wij voor de uitvaart of crematie zelf een presentatie voor de overledene met oude foto's en eventueel filmbeelden op uw favoriete muziek. De presentatie kan moeiteloos in een Powerpointpresentatie gebruikt worden.

In memoriam

Bent u op zoek naar een mooie herinneringsfilm voor de uitvaart of crematie van uw dierbare. Wij maken met oude foto's en zelfs filmbeelden een presentatie voor de overledene op uw favoriete muziek. Deze presentatie is ook te gebruiken met powerpointpresentaties of als los mediabestand en zelfs als DVD.

Videoreportage uitvaart

Het verlies van een dierbare verwerkt iedere betrokkene op zijn eigen manier. Een uitvaartfilm kan helpen bij het rouwproces en om het afscheid een goede plaats in de herinneringen te geven. Ook is de uitvaartfilm bij uitstek geschikt voor mensen die er niet bij konden zijn. Wij leggen de begrafenis of crematie op een respectvolle manier voor u vast.

Fotoreportage uitvaart

Een mooie fotoreportage van de begrafenis of crematie is altijd een mooi aandenken, zeker als de reportage ook nog is verwerkt in een fotoboek of fotoalbum. Maar wij kunnen er ook een mooi presentatie van maken op DVD ondersteund met uw favoriete muziek.

Meekijken op afstand

Nabestaanden die niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart omdat ze in het buitenland verblijven of omdat ze daar om andere redenen niet toe in staat zijn kunnen desgewenst op afstand de uitvaart meekijken.

Bij beschikbaarheid van een stabiele internetverbinding zenden wij de uitvaart uit via een prive youtubekanaal.

Zelfde dag nog bekijken

Als een directe uitzending niet mogelijk is dan zorgen wij ervoor dat nabestaanden die de plechtigheid niet bij hebben kunnen wonen, dezelfde dag de beelden nog kunnen zien via een prive youtubekanaal.