360° Tour voor Google maps en website

U bent hier: Startpagina » 360°

360° tour Sint Jans kathedraal Den Bosch

360° tour Sint Jans kathedraal Den Bosch

In opdracht van de Sint Janskathedraal in Den Bosch dronebeelden gemaakt van het interieur van de kathedraal en ook mooie dronebeelden en foto's van de buitenkant van de kathedraal. Een en ander voor gebruik op de website en voor promotiedoeleinden. Maar ook om de staat van onderhoud van enkele beelden hoog in de kerk te bekijken. Tevens hebben we een 360° tour gemaakt in de kerk. Deze is te gebruiken op Google Maps maar deze kunnen we ook aanbieden in HTML-formaat waarmee deze direct op de website geplaatst kan worden.

Klooster en kapel van de Lazaristen in Panningen

360° tourvoor de Lazaristen in Panningen

Bekijk de kapel van de Lazaristen in Panningen. Een 360° tour door een gedeelte van het klooster, de rouwkapel en de kapel zelf natuurlijk. Natuurlijk verschijnt de 360° tour ook in de zoekresultaten van Google en kun je hem bekijken op Google Maps. Klik erop en je wordt door het klooster geleidt. Wij leveren de 360° tour ook aan als map in html-formaat. Plaats de map op de server van de website en link naar de index-file. Meer hoeft u niet te doen om de tour ook op uw website te tonen. Wilt u ook een 360° tour voor uw bedrijf neem dan contact met ons op.

Een virtuele tour bij Peeters Bike Totaal Heythuysen

360° tour met embedded video, afbeeldingen en info

Voor Peeters Bike Totaal in Heythuysen en Heel hebben we een 360° tour gemaakt door de winkel. Deze tour is zichtbaar bij de zoekresultaten in Google. Klik erop en je wordt door de winkel geleidt. In de tour kun je op diverse plaatsen klikken voor meer informatie. Hier verschijnen dan pop-up schermen die wij inbouwen, met tekstbanners, afbeeldingen, video's maar het is bijv. ook mogelijk om naar websites te linken. Wilt u ook een 360° voor uw bedrijf neem dan contact met ons op.

Een virtuele tour op het windmolenpark Zuidenwind

Bestel nu je eigen 360° tour

Wij maken een virtuele 360° tour van de omgeving die je zelf kunt gebruiken op je website én op Google Streetview. Als je meer belangstelling wilt genereren voor je winkel of als je toeristen alvast een kijkje wilt geven bij een bepaalde plaats, laat dan een 360° tour maken.

In overleg maken wij de beelden en koppelen deze aan elkaar. In de tour kan informatie over bepaalde punten opgenomen worden, er kunnen video's aan gekoppeld worden en er kunnen links naar websites in opgenomen worden.

Omdat het ook wordt gepubliceerd op Google Streetview neemt je bezoekerspotentieel enorm toe. Mensen vinden je niet alleen meer op je website maar ook via foto's op Streetview, waar ze door erop te klikken meteen een beeld krijgen van je winkel of de omgeving die je aanprijst.

Stevensweert | Een virtuele tour voor streetview

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.