Fotoshoot Buitenhof de Leistert

U bent hier: Startpagina » Fotoreportage » Buitenhof de Leistert

Een mooie gelegenheid voor een groepsfoto van de familie

Met de hele familie op vakantie of een weekendje weg in Roggel op Buitenhof de Leistert of een van de andere parken in Limburg zoals Weerterbergen in Weert of Center Parcs Het Meerdal in America. Dat is een mooie gelegenheid om een mooi familieportret te laten maken. Zeker omdat de hele familie nu toch bij elkaar is. Wij hebben een aantal schitterende buitenlocaties vlak bij het park, maar natuurlijk kunnen we ook altijd terecht in de studio, wel zo handig als het weer even niet meezit of in de winter.

Behalve een groepsfoto in verschillende opstellingen, maak ik ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen met opa en oma, de kleinkinderen apart en veel andere samenstellingen die jullie nog willen zoals bijv. moeder met haar dochters om maar wat te noemen. Dat alles doen we voor één prijs die van tevoren vast staat.

Leuke activiteit voor een familieweekend

Met opa en oma een weekendje weg voor hun huwelijksjubileum of ter gelegenheid van een verjaardag een weekend in Roggel op Buitenhof de Leistert? Wat is er dan leuker dan familiefoto´s speciaal gemaakt voor opa en oma? Familiefoto’s waarin opa en oma samen met hun kinderen en kleinkinderen de hoofdrol spelen natuurlijk. Onze groepsfotosessie is niet alleen leuk voor opa’s, oma’s, papa’s en mama’s en hun kinderen. Het is ook een originele activiteit voor een familieweekend, broer-en-zussen-dag, neven-en-nichten-uitje of vriendinnendag of vriendinnenweekend.

Heel veel foto's voor één prijs

Na de reportage bewerk ik alle foto's en zet ze online inclusief bewerkingen van foto's in zwart-wit, sepia of andere effecten. Zodra u weer thuis bent kunt u de foto's in alle rust bekijken en eventueel nabestellen. U kunt alle foto's digitaal bestellen, dus alle bestanden of alleen de foto's die u mooi vindt. Natuurlijk kunt u ook gewoon fotoafdrukken nabestellen. Kijk ook eens bij onze wandversieringen of canvasafdrukken voor als u iets speciaals zoekt. Desgewenst maken wij ook een mooi collage van de gemaakte foto's.

Als de bestelling klaar is ontvangt u van mij de factuur met de kosten van de reportage en stuur ik de bestelling naar u toe.

Cadeaubon

Gaat u een weekendje weg naar Buitenhof de Leistert in Roggel of Weerterbergen in Weert of Center Parcs het Meerdal in Horst, ter gelegenheid van een huwelijksjubileum of de verjaardag van uw ouders, dan hebben wij een cadeaubon voor u, die u kunt geven als geschenk of verrassing. U bepaald zelf de waarde van de cadeaubon.

Bekijk onze waardering op Google

Bekijk onze waardering op Facebook