Een familiefotoshoot tijdens uw vakantie in Roggel

U bent hier: Startpagina » Fotoreportage » Buitenhof de Leistert

Creëer een blijvende herinnering

Leon dinsdag, 5. maart 2024 van Leon

Spontane momenten mooi vastgelegd

Een mooie fotoshoot van jullie familie

Jullie familieweekend op Buitenhof de Leistert in Roggel, Weerterbergen in Weert of het Meerdal in Horst, wordt nog specialer met een uitgebreide fotoshoot van jullie familie. Wij leggen spontane en hartverwarmende momenten tijdens de fotoshoot vast zodat u er later een dierbare herinnering aan heeft. In natuurgebied het Leudal maken wij voor u een uitgebreide fotoreportage met verschillende groepsfoto's maar ook gezinsfoto's, van de kleinkinderen apart en met opa en oma, de kinderen van ieder gezin enzovoort. Wij zorgen voor een ontspannen en leuke sfeer, waardoor natuurlijke glimlachen en spontane momenten worden vastgelegd. Nog hetzelfde weekend kunt u de foto's online bekijken en bestellen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor alle digitale bestanden. Meer informatie over deze leuke familieactiviteit vindt u natuurlijk op onze website. U kunt ook meteen een afspraak maken: 06 51111739.

Familiefotoshoot Buitenhof de Leistert

Leon zondag, 2. oktober 2022 van Leon

Gezinsfoto's, groepsfoto's en meer

Fotoshoot met de hele familie

Vanmorgen weer een familiefotoshoot gemaakt tijdens het familieweekend van een familie uit Alkmaar op vakantiepark Buitenhof de Leistert in Roggel. We hebben enkele mooie groepsfoto's gemaakt en natuurlijk ook gezinsfoto's en heel veel spontane foto's zoals deze mama met haar kinderen. Boek ook jullie fotoshoot tijdens jullie familieweekend of familievakantie en wij maken er een leuke activiteit van waar u ook nog eens lang met veel plezier op terug kunt kijken. U ontvangt alle fotobestanden van ons maar u kunt ook fotoafdrukken bestellen of een mooie vergroting voor aan de muur.

Een mooie gelegenheid voor een groepsfoto van de familie

Met de hele familie op vakantie of een weekendje weg in Roggel op Buitenhof de Leistert of een van de andere parken in Limburg zoals Weerterbergen in Weert of Center Parcs Het Meerdal in America. Dat is een mooie gelegenheid om een mooi familieportret te laten maken. Zeker omdat de hele familie nu toch bij elkaar is. Wij hebben een aantal schitterende buitenlocaties vlak bij het park, maar natuurlijk kunnen we ook altijd terecht in de studio, wel zo handig als het weer even niet meezit of in de winter.

Behalve een groepsfoto in verschillende opstellingen, maak ik ook gezinsfoto's, foto's van de kleinkinderen met opa en oma, de kleinkinderen apart en veel andere samenstellingen die jullie nog willen zoals bijv. moeder met haar dochters om maar wat te noemen. Dat alles doen we voor één prijs die van tevoren vast staat.

Leuke activiteit voor een familieweekend

Met opa en oma een weekendje weg voor hun huwelijksjubileum of ter gelegenheid van een verjaardag een weekend in Roggel op Buitenhof de Leistert? Wat is er dan leuker dan familiefoto´s speciaal gemaakt voor opa en oma? Familiefoto’s waarin opa en oma samen met hun kinderen en kleinkinderen de hoofdrol spelen natuurlijk. Onze groepsfotosessie is niet alleen leuk voor opa’s, oma’s, papa’s en mama’s en hun kinderen. Het is ook een originele activiteit voor een familieweekend, broer-en-zussen-dag, neven-en-nichten-uitje of vriendinnendag of vriendinnenweekend.

Wij trekken er ruim tijd voor uit. De foto's maken we in een van de mooie natuurgebieden in de omgeving van Roggel. Er is keuze uit een parkachtige omgeving, een natuurgebied met veel water op de achtergrond, een bos met mooie stuifzandheuvels maar we kunnen ook prachtige foto's maken aan de Maas op nog geen tien minuten rijden vanaf de Leistert.

Heel veel foto's voor één prijs

Na de reportage bewerk ik alle foto's en zet ze online inclusief bewerkingen van foto's in zwart-wit, sepia of andere effecten. Zodra u weer thuis bent kunt u de foto's in alle rust bekijken en eventueel nabestellen. U kunt alle foto's digitaal bestellen, dus alle bestanden of alleen de foto's die u mooi vindt. Natuurlijk kunt u ook gewoon fotoafdrukken nabestellen. Kijk ook eens bij onze wandversieringen of canvasafdrukken voor als u iets speciaals zoekt. Desgewenst maken wij ook een mooi collage van de gemaakte foto's.

Betaling achteraf

Alle gemaakte foto's blijven een tijdje online staan. Zo kunt u op uw gemak de foto's uitzoeken die u mooi vindt. U kunt de foto's bestellen via de website waarvan u van mij tijdens de reportage het adres ontvangt. U kunt de foto's ook bestellen door mij een e-mail te sturen met de nummers van de foto's die u wilt hebben. Na de bestelling ontvangt u van mij een factuur met een overzicht van uw bestelling. Zodra de factuur is betaald maak ik de bestelling klaar en stuur ik de foto's naar u op.

Mooie binnenlocaties | Zomer en winter kunt u bij ons terecht

Zomer en winter kunt u bij ons terecht voor mooie fotoreportages en groepsfoto's van de familie. In de winter en als het slecht weer is in de zomer hebben we enkele mooie locaties waar we zowel binnen als buiten foto's kunnen maken. Groepsfoto's in een echt kasteel met authentieke inrichting bijvoorbeeld of groepsfoto's in een museumboerderij met verschillende ruimten en mogelijkheden voor een andere sfeer.

Familieportret in onze studio

Natuurlijk kunt u met uw gezin ook bij ons in de studio een mooi familieportret laten maken. Behalve de foto van het hele gezin maken we dan ook foto's van de kinderen en dat alles in verschillende opstellingen en met andere attributen.

De studio is ook ideaal om je huisdier te fotograferen. Wij hebben veel ruimte waar je hond zijn energie even kwijt kan om daarna een mooie foto in de studio te maken.

Maar ook voor een glamourportret van jezelf kun je bij ons terecht. Of een paar heel mooie foto's van jezelf in diverse outfits. Wij bewerken de foto's uitgebreid zodat je versteld zult staan van het resultaat.

Fotolocaties in Limburg

Bent u op vakantie in Limburg op Buitenhof de Leistert of een van de andere vakantieparken zoals Weerterbergen of het Meerdal dan is het maken van een groepsfoto bij ons een leuke activiteit. Wij maken onze groepsfoto's vaak in het Leudal. Maar er zijn nog veel meer plaatsen in Midden-Limburg waar je heel mooi groepsfoto's kunt maken. Op mijn website met allemaal foto's van plaatsen in Limburg kunt u ideeën opdoen voor een leuke activiteit tijdens uw vakantie of familieweekend in Limburg. Kijk ook even op de Activiteiten Agenda van DeltaLimburg.nl voor een leuke activiteit. Wil je een groepsfoto maken op een van deze locaties, dan kan dat natuurlijk ook. Maak snel een afspraak voor een leuke groepsfoto.

Activiteiten Agenda Midden-Limburg

Een groepsfoto maken is een leuke activiteit die wij u bieden. Maar er is nog veel meer te doen in de omgeving. Kijk op de Activiteiten Agenda en plan hier ook u andere dagactiviteiten. Wil je erop uit in Midden-Limburg kijk dan hier op de Activiteiten Agenda wat er allemaal te beleven is. Een handig hulpmiddel bij het plannen van je activiteiten voor je familieweekend of vakantie in Limburg.

Cadeaubon

Gaat u een weekendje weg naar Buitenhof de Leistert in Roggel of Weerterbergen in Weert of Center Parcs het Meerdal in Horst, ter gelegenheid van een huwelijksjubileum of de verjaardag van uw ouders, dan hebben wij een cadeaubon voor u, die u kunt geven als geschenk of verrassing. U bepaald zelf de waarde van de cadeaubon.

Bekijk onze waardering op Google

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.