Huwelijk

U bent hier: Startpagina » Huwelijk

Videoreportage huwelijk

Videoreportage huwelijk

Wij maken een mooie videoreportage van jullie trouwdag en avond inclusief ceremonies, parkfoto’s en groeps- en familiefoto's. De mooiste momenten van jullie trouwdag prachtig vastgelegd. Van het moment dat bruid en bruidegom zich klaarmaken voor de grote dag, intieme momenten van spanning en opwinding bij de eerste ontmoeting, de emotionele hoogtepunten van de ceremonie, toastmomenten en natuurlijk het aansnijden van de bruidstaart. Fragmenten van ontroerende toespraken en toastmomenten worden vastgelegd, waar vrienden en familie hun liefde en steun betuigen. In de avond gevolgd door felicitaties van vrienden en familie tijdens de receptie of ontvangst van de avondgasten, de openingsdans waar iedereen naar uitkijkt en een avond vol feest en dans waar het geluk van het bruidspaar wordt gevierd.

verder lezen

Fotoreportage huwelijk

Fotoreportage huwelijk

Wij maken een mooie fotoreportage van jullie trouwdag en avond inclusief ceremonies, parkfoto’s en groeps- en familiefoto's. U ontvangt alle digitale foto’s zonder logo en natuurlijk in groot formaat. De mooiste momenten van jullie trouwdag prachtig vastgelegd. Van het moment dat bruid en bruidegom zich klaarmaken voor de grote dag, intieme momenten van spanning en opwinding bij de eerste ontmoeting, de emotionele hoogtepunten van de ceremonie, toastmomenten en natuurlijk het aansnijden van de bruidstaart. In de avond gevolgd door felicitaties van vrienden en familie tijdens de receptie of ontvangst van de avondgasten, de openingsdans waar iedereen naar uitkijkt en een avond vol feest en dans waar het geluk van het bruidspaar wordt gevierd.

verder lezen

Huwelijksjubileum

Huwelijksjubileum

25, 40, 50 of 60 jaar getrouwd, wij maken er voor u een mooie foto- en of videoreportage van. U ontvangt alle digitale bestanden en een mooi fotoboek om alles nog eens rustig te bekijken maar natuurlijk ook de videoreportage op een USB-stick of via wetransfer.

verder lezen

Bekijk onze waardering op Google

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op “Alles toestaan” te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.