Startpagina Privacy Prijsoverzicht Shop Algemene voorwaarden Contact

Videoreportage uitvaart

Video begrafenis

Met respect voor uw verdriet filmen wij de uitvaart en maken er daarna een mooie montage van op DVD.

Bij het herbeleven van de uitvaart, zult u momenten terug zien die u even had gemist of de mooie woorden tijdens de plechtigheid werkelijk te horen.Voor mensen die niet aanwezig konden zijn tijdens de uitvaart, helpt een video ook om voor deze mensen afscheid te kunnen nemen van hun dierbare.

Bij het overlijden van een dierbare gebeurt er erg veel qua emotie, maar ook qua regelwerk. Als u besluit de uitvaart te laten filmen, dan hoeft u maar 1 telefoontje of mailtje naar ons te sturen. U bespreek met onze uitvaart videograaf wat uw wensen zijn, de dag van uitvaart en de locatie en verder kunnen wij ons prima redden.
Wij hebben voldoende ervaring om ter plekke in te kunnen spelen op momenten die voor u van belang zijn.

De herinnering

Tijdens de uitvaart zullen wij zo discreet mogelijk aanwezig zijn en op een respectvolle manier omgaan met alle aanwezigen. We leggen alle zaken vast op film om uiteindelijk een sfeervolle herinnering te creëren op video.

Voorbeelden

Hieronder kunt u een fragment live gezongen muziek bekijken tijdens een avondwake. Wij besteden veel aandacht aan het geluid. Wij nemen live-muziek bijv. altijd apart op zodat u daar ook achteraf nog veel steun van kunt ondervinden. Overigens worden er zonder toestemming van nabestaanden nooit beelden gepubliceerd.

Video begrafenis

Met een begrafenis video wordt de aankomst van de rouwstoet gefilmd inclusief de momenten er om heen. Zo wordt de samenkomst van de belangstellenden, aankomst van de kist, de grafgang en de teraardebestelling geregistreerd. Ook de condoleance op de begraafplaats er na wordt op gepaste wijze gefilmd.

Video crematie

Met een crematie video wordt de gehele crematie ceremonie gefilmd inclusief de momenten er om heen. Zo wordt de samenkomst van de belangstellenden, aankomst van de kist, de volledige plechtigheid in aula van het crematorium evenals de condoleance er na op gepaste wijze gefilmd.

Herinneringsfilm voor nabestaanden

Een herinneringsfilm brengt het leven in beeld van degene van wie er afscheid genomen wordt. Familie, vrienden, leuke en memorabele levensloop gebeurtenissen kunnen allemaal worden verwerkt tot een mooie levensloop film met passende achtergrond muziek. Op basis van aangeleverde foto’s en video materiaal maar ook aan de hand van beelden en interviews kan deze film ter nagedachtenis aan de overledene worden gemaakt.
Een herinneringsfilm kan na maar ook tijdens de uitvaart zelf worden ingezet.

Onze Werkwijze

Bij het overlijden van een dierbare gebeurt er erg veel qua emotie, maar ook qua regelwerk. Als u besluit de uitvaart te laten filmen, dan hoeft u maar 1 telefoontje of mailtje via deze website te sturen. U beschrijft welk pakket u wilt, de dag van uitvaart en de locatie en verder kunnen wij ons prima redden.
Wij hebben voldoende ervaring om ter plekke in te kunnen spelen op momenten die van belang zijn.
Wij vinden het belangrijk dat wij ook de contactgegevens ontvangen van de uitvaartondernemer om specifieke zaken rondom de uitvaart te bespreken.

Crematie video

Begrafenis video

Herinnerings film

€ 295,-

€ 295,-

150,-

- De samenkomst en plechtigheid
- Aankomst rouwstoet en kist
- Crematie en plechtigheid in aula
- Condoleances
- Professionele opnamen
optie:
twee cameraregistratie
€ 350,-

- De samenkomst en plechtigheid
- Aankomst rouwstoet en kist
- Grafgang en teraardebestelling
- Condoleances
- Professionele opnamen
optie:
twee cameraregistratie
€ 350,-

- Levensloop momenten
- Verwerken van foto's
- Verwerken van video's
- Passende achtergrondmuziek
- Herinneringsfilm van ca. 20 min

Meekijken op afstand

Nabestaanden die niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart omdat ze in het buitenland verblijven of omdat ze daar om andere redenen niet toe in staat zijn kunnen desgewenst op afstand de uitvaart meekijken.

Bij beschikbaarheid van een stabiele internetverbinding zenden wij de uitvaart uit via een prive youtubekanaal.

Zelfde dag nog bekijken

Als een directe uitzending niet mogelijk is dan zorgen wij ervoor dat nabestaanden die de plechtigheid niet bij hebben kunnen wonen, dezelfde dag de beelden nog kunnen zien via een prive youtubekanaal.